HM Balanguera

Bare cirka 10 minutter fra Palma de Mallorcas historiske sentrum ligger hotell HM Balanguera. Her kan du ta det med ro, omgivelsene inviterer til det samtidig som stranda og massevis av aktiviteter finnes i gangavstand.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer , hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 3,5 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

HM Balanguera er et byhotell bygd i 2012, innredet i Middelhavsstil med stein, tre og rotting-detaljer. Dette er et toppvalg for den som vil bo inne i Palma. Her kan du ta det med ro og bare ha det bra ved det lille bassenget eller kanskje leie sykkel for enkelt å kommer deg rundt i den vakre byen.

Her er det er mindre bassengområde med et lite basseng på takterrassen. Terrassen er åpen fra cirka kl. 9.00-20.00.

På hotellet diskes det opp til frokostbuffé hver morgen. Lunsj og middag serveres fra en à la carte-meny og du kan spise på rommet eller i restauranten. Lunsjen er åpen cirka kl. 13.00-15.30 og middag mellom kl. 20.00-23.15.

Gratis wifi på hele hotellet og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Det tar omtrent et kvarter å gå inn til sentrum og det er lett å ta seg til byens alle attraksjoner og severdigheter. Bytrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Alle hoteller – Playa de Palma

JS Palma Stay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjertet av Palma, i gangavstand fra småbåthavna, i et av de beste områdene for å spane inn de mest elegante butikkene og barene. Hotellet, som har et eget spa, gir deg en kosmopolitisk følelse med de siste kunsttrendene og avantgardisk innredning.