INNSiDE by Melia Cala Blanca

Innside By Melia Cala Blanca

  • • Moderne og pent
  • • Ved stranda Palmanova

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Moderne INNSiDE by Melia Cala Blanca ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

INNSiDE by Melia Cala Blanca er et moderne designhotell med innredningsdetaljer fra det spanske designhuset Desigual. Hotellet ligger fint til ved stranda med restauranter og barer i nærheten.

Hotellet har et hyggelig bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift og depositum. Mot tillegg kan en benytte hotellets balinesiske solsenger.

På hotellet er det en pool-/lobbybar samt en bufferestaurant og en snackbar. Kveldsunderholdning.

Det er gratis wifi i fellesområdene. Gratis treningsrom og i høysesong tilbys gratis gruppetimer som yoga, pilates og thai-chi. Massasje mot avgift. Innendørsbasseng. Vaskeriservice og romservice. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er frokost- og middagsbuffé. Drikke til middagen er ikke inkludert.

Hotell for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur fra stranda i Magaluf.

H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhet i frodige omgivelser lengst ute på en odde. Her er det to herlige bassengområder og nedenfor hotellet ligger det flere små fine badebukter der du kan ta et bad i det krystallklare vannet. Her kan du slappe av i hotellets spa og nyte god mat på en av hotellets fine restauranter.