H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhet i frodige omgivelser lengst ute på en odde. Her er det to herlige bassengområder og nedenfor hotellet ligger det flere små fine badebukter der du kan ta et bad i det krystallklare vannet. Her kan du slappe av i hotellets spa og nyte god mat på en av hotellets fine restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-4 personer. Suiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

H10 Punta Negra Boutique Hotel er det to basseng, et separat barnebasseng og et fint soldekk med utsikt over havet.

I Restaurant Panorámico serveres frokosten og som navnet antyder er det en spektakulær utsikt over havet herfra. På Nack Bar&Restaurant ved bassenget tilbys tapasretter, sandwicher og enklere á la carte-retter. Mediterráneo er åpen på kveldstid og tilbyr signaturretter, og har også en chill out-terrasse med solsenger der du kan nyte utsikten mens du nipper til en god drink. Loungebar.

Gratis wifi. Vil du ta det med ro kan du slappe av i hotellets spa (mot avgift) som har oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, hamam og badstue. Massasje og behandlinger mot avgift. Hotellets aktivitetsverter, The Blue Team, arrangerer konkurranser, vanngymnastikk, bordtennis med mer. Sykkelsenter som også har utleie. Vil du spille golf har hotellet et samarbeid med flere golfklubber. Frisør. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

INNSiDE by Melia Cala Blanca

Aldersgrense på hotellet: 16 år Moderne INNSiDE by Melia Cala Blanca ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur fra stranda i Magaluf.