Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

471 vurderinger
Utmerket
 
221
Veldig bra
 
154
Bra
 
57
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

31.07.2018

av Cathrine O

Helt ok hotel, ikke flinke til å opprettholde sine egne regler

Selve hotellet var helt greit, ikke helt tipp topp rengjøring når vi sjekket inn, men helt ok. Plasseringene i forhold til strand, restauranter o.l veldig bra. Det som trekker veldig mye ned med hotellet er at det henger mange plasser ved bassengområdet at det ikke er lov å reservere senger, og at om håndklær lå der lengre en 1 time så ville de bli fjernet. Dette ble ikke opprettholdt. Vi kom ned før halv ni (som er 1,5 time før bassenget åpner) og nesten alt av senger er opptatt og ingen er ved sengene, enkelte dager kom ikke de som hadde lagt av til sengene før kl 14.. festlig for oss og andre som ikke gidder stå opp kl 07 i ferien for å sikre seg seng. Du kunne som regel finne seng å flytte på litt for og få plass , men veldig lite parasoller tilgjengelig.

 
27.06.2018

av hhking1 Fredrikstad, Norge

Helt greit hotell

I begynnelsen synes vi rommet var helt supert. Det fikk en stor stue, soverom og utsikt mot havet. I ettertid har vi lagt merke til at vaskedamene ikke alltid kommer innom rommet. Det tok 2 dager før vi måtte ta kontakt med TUI for at de skulle si i fra. Vi hadde prøvd å snakke med de i resepsjonen selv, men han skjønte ikke hva vi sa. I tillegg så er airconditionen veldig dårlig. Den har stått på 16 grader hele turen og det føles ut som det mer enn 20. Da vi skulle dusje, ble det badebasseng på gulvet ettersom alt vannet renner ut. Veggene er også veldig tynne, så vi har våknet klokken 08 hver dag pga unger og familier som skriker i rommet ved siden av. Hotellet er bra, men rommene er jeg ikke så fornøyd med!

 
18.07.2017

av Cecilie K Bergen, Norge

Animation team

Vi hadde rom med fin utsikt over basseng og havutsikt. Ser at mange klager over høyt støynivå, dette kan ikke vi forstå. Musikken var behagelig dempet og etter kl 24 var det helt rolig på vårt rom. En stor takk til Animation team og da spesielt til Vitalia som gav av seg seg 100% hele tidenđŸ™ŒđŸŒđŸ™ŒđŸŒ Entertainment på kvelden var veldig varierende og anbefales stort sett ikke. Hadde 2 knallfine uker her, ville helst hatt noen døgn til... Ps: Badevakten kunne godt trengt et smilekurs😂 Beste hilsener fra Cecilie, Trond og Kristina.

 
24.08.2016

av IngerHN Tønsberg, Vestfold, Norway

Stort sett veldig bra hotell

Vi bodde her en uke i august. Hotellet lå veldig sentralt til, like ved stranda. Vi hadde en fin leilighet med flott utsikt over sjøen. Rengjøringen var bra, og rengjøringspersonalet hilste alltid når vi gikk forbi dem i gangen. Hotellet hadde matservering i poolbaren, men vi spiste ikke der. Ved poolbaren var det også underholdning på kveldene. Det kunne f.eks være en artist som sang musikken til Michael Jackson og Freddie Mercury. Vi hørte noe av denne underholdningen da vi kom hjem fra en middag ute om kvelden. Da var det hyggelig å sitte på verandaen og høre på musikken. Men dessverre var det noe negativt også. Etter musikkunderholdningen var det hver kveld "bingo-bongo"-trekning, en bingotrekning som var beregnet på barnefamilier. Trekningen var kl 23.30 hver kveld. I forkant av dette, ble det annonsert i mikrofon gjentatte ganger, så alle som satt ute på verandaen hørte det, at det var bingo-bongo trekning. Dette varte i ca en halv time, og så var det trekning, som varte i 15-30 minutter. Jeg synes det er svært uvanlig å ha en slik underholdning, beregnet på barnefamilier, så sent på kvelden. Hvis vi satt ute på verandaen, hadde vi ikke noe valg, vi måtte høre på dette. Vi, som er et godt voksent par, hadde faktisk ofte lagt oss klokken 23.30. Jeg håper hotellet endrer på denne underholdningen, den bør være tidligere på kvelden. Og man kunne nok også latt være å bruke mikrofon til dette, bingotrekningen kunne gjøres i poolbaren uten mikrofon, slik at ikke alle på hotellet trengte å høre på dette. Men stort sett synes jeg hotellet var veldig fint og sentralt. Det var en matvarebutikk rett ved hotellet. Restaurantene på stedet var av varierende kvalitet. Den beste maten spiste vi på indisk og kinesisk restaurant.

 
07.08.2016

av Chriby605 Loddefjord, Norge

Ok hotell!

Vi bodde her 7 netter i juli. Vi trivdes godt på hotellet, og beliggenheten var bra. Det var relativt stille og rolig der, men likevel kort vei til Magaluf og party! Vi synes sengene var de verste vi noen gang har opplevd på et hotell, men dette ga vi beskjed om i resepsjonen, og de fikset overmadrasser til oss med en gang, uten at det kostet noe. Veldig bra! Hvorfor ikke kjøpe overmadrasser til alle sengene? Det vi ikke likte så godt, var at flere morninger på rad begynte det vedlikeholdsarbeid ved bassengområdet kl 0730, med en maskin som bråkte veldig! Tror det kan ha vært en løvblåser(?). Det var plagsomt at de måtte bråke så tidlig. Hver morgen mellom kl 10 og 11 en gang var det også "stretching time" ved bassenget, med den samme kjedelige musikken gang på gang. Vi ble litt lei det, men heldigvis var det såpass langt utpå morningen at det ikke gikk utover søvnen. Renholdet var ok, og i tillegg det var bra trykk i dusjen. Airconditionen var ikke så veldig effektiv, men det gikk greit å sove likevel. Alt i alt trivdes vi bra her, og kommer gjerne igjen.