Globales Nova

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Leilighetshotellet Globales Nova har et hyggelig bassengområde med mye grønt og ikke langt fra hotellet brer den fine sandstranda Son Mathias seg utover. Her bor du sentralt i gangavstand til butikker, restauranter og barer i livlige Palma Nova.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,4 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Globales Nova har et frodig bassengområde med gratis solsenger. Her gir palmene en naturlig skygge, men det er også parasoller for de som ønsker det. Separat barnebasseng. Pool-/snackbar som også serverer enkle lunsjretter.

Restaurant med à la carte-meny og lobbybar. Det er også et bra utvalg av fornøyelser og restauranter i nærområdet. Lokaltrafikk. Nivåforskjeller og en del bakker i området rundt hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.