Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

2716 vurderinger
Utmerket
 
1063
Veldig bra
 
915
Bra
 
469
Mindre bra
 
173
Dårlig
 
96

Fem siste vurderinger

17.07.2019

av 83Anki

Fantastisk Ferie 2019☀️☀️

Vi har hatt en fantastisk nydelig ferie på Aluasun hotell nå i sommer 😊Vi reiste en familie på 5 stk.For et personale som jobber der!De står på fra morgen til kveld for at gjestene skal ha det bra!Og de står for all underholdningen på kvelden!Helt fantastisk!Vi reiste med vår sønn som har egg allergi ,han kunne spise all verdens med mat de hadde!Ikke noen steder vi har reist,har de gitt oss så god service som på dette hotellet😊Maten var nydelig!Fantastisk god!Og for et utvalg!Også veldig viktig at de var så nøye som de var med hygiene,særlig inn til mat salen.Personalet sto også alltid og ønsket velkommen til middag hver kveld😊alltid fersk mat både inne i mat salen og ute ved bassenget.Alltid betjent av kokker.rommene var super!Det eneste er at det var litt lytt fra rommene og ut i gangen.Men det var ikke noe problem.Og Wifi kunne de også hatt på rommene(for kidsa sin skyld)Hege.Vi vil takke hele personalet for en nydelig ferie vi hadde hos dere!!Super Sally og Tony!Dere er fantastisk!Hilsen en super happy familie fra Norge🇳🇴

 
19.10.2017

av jajen2 Larvik, Norge

Gjennomsnittshotell, all inclusive

Greit hotell utenom sesong, en del støy fra gate og bassengområde Masse barn som støyer mye til langt på kveld/ natt. grei mat og drikke. ligger sentralt til, kort vei til butikker og strand. obs ligger høyt i terrenget så en del bakker og trapper å gå i. Ikke for folk som har vondt for å gå

 
13.09.2011

av nikLancaster lancaster

Fantastisk ferie, vi ville ikke dra hjem!

Vi ankom sent på 09.3.2011. På rom 440, 439, 438, alle var nydelige, svært rent og en flott utsikt! Vi var glad for å finne de hadde satt igjen noe mat til oss i restauranten da vi hadde gått glipp av middagstiden! (Utvalg av brød og kjøttpålegg!) vi brukte de fleste dager ved bassenget hvor den såkalte trengselen etter solsenger egentlig ikke var så ille! (kunne vært verre under sommerferien!), men som folk sier så var det fortsatt mange solsenger igjen rundt bassenget hele dagen! Maten var utmerket, frokosten var vårt favorittmåltid med så mange valgmuligheter at jeg hadde tre retter! Lunsj og middag var av like god kvalitet og det var alltid masse valg for enhver smak! Middagstid hadde en egen buffet for barna! Mellom frokost og lunsj og lunsj og middag var restauranten åpen for snacks! Vi hadde våre 4 1/2 måneder gamle baby med oss og babysengen var herlig for henne! Bakken utenfor hotellet ned til Palma Nova var litt hardt arbeid når det var varmt, og å skyve en barnevogn opp var ganske hardt arbeid! Ville ikke anbefalt for eldre gjester og definitivt ikke rullestol! Hotellet er bokstavelig talt 2 minutter fra Palma Nova og Magaluf så uansett hvilken du reiser til det er enkelt å få tilgang til begge! Underholdningsteamet var fantastiske om dagen og nattunderholdningen var den samme som alle andre hoteller vi har vært på! Alt i alt en veldig fin ferie og vi ville ikke dra etter bare en uke!! : -( vil dra tilbake, men jeg liker å besøke andre land!!

 
10.09.2011

av tracy736 Derby, Storbritannia

Fantastisk ferie i det hele tatt

Dette hotellet treffer på alle punkter, rent, flott mat, strålende underholdning, alle ansatte er bare glade for å kunne hjelpe ... ville dratt tilbake igjen. Aldri en gang på 2 uker måtte vi vente på en solseng Vi måtte kjøpe vår egen parasoll men det kostet 5 euro på supermarkedet rett over veien og vi tok med den med hjem. A la carte-retter som du må bestille plass for var guddommelig og så romantisk. Det er solingsrådgivere daglig rundt bassenget ... og du har mulighet for ro eller så mye moro som du kan klare ... hvis du har litt problemer med beina så er det en liten helling på vei tilbake fra stranden, det går bra å gå ned men da var det over 40 grader tror jeg kan noen kan slite med å gå opp en bakke.

 
17.02.2020

av kaznand Glasgow, Storbritannia

Lovely holiday

I went to this hotel for a time away after a bereavement. I stayed 10 days AI I can’t fault the hotel the room was spotless and cleaned daily fresh towels whenever you needed The beds were large and comfortable. . Shower was large and enough storage for both clothes . The food was plentiful can sometimes repeat but was always something to eat the desserts were amazing . There were 3 pools one pool for all swimmers one child pool and another splash pool with slides etc . The main pool was very busy . There are loads of sun beds but people still que to get a bed the door to pool is locked until 8 am but no need to que as I never found it hard to get a space where I wanted especially when down at the splash pool as no families used it maybe as it was away from the bar . There was the usual activities during day water polo etc and mini disco at night with sime other good outside entertainers coming in Magician was amazing . The staff at the hotel were very friendly and obliging have no complaints . All in all I had a fantastic stay at the hotel and would return would benefit from an adult only area ( pool) if ever extending .