AluaSun Torrenova

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Det nyrenoverte All Inclusive-hotellet AluaSun Torrenova ligger bare en 5 minutters spasertur fra Palma Nova Beach. Her venter herlige bassenger for så vel store som små, og vil du være aktiv i ferien er det mye å finne på.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Utspredd AluaSun Torrenovas hotellområde ligger tre bassenger samt gratis solsenger og parasoller. Ett basseng for voksne, ett barnebasseng og ett basseng med vannlek for de yngste barna.

På hotellet er det en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Ved bassenget for voksne er det også en pool-/snackbar. Loungebar som også har underholdning på kveldstid.

Alua Sun Torrenova har et bredt utvalg av aktiviteter som zumba, yoga, vannpolo, vanngymnastikk med mer. Det er også en multicourt for volleyball, basketball, fotball og håndball. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis wifi i fellesområdene. Nivåforskjeller og bakker i omgivelsene. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive Light.

All Inclusive

  • Frokostbuffé.
  • Lunsjbuffé inkl. 3 glass øl/vin til måltidet.
  • Middagsbuffé inkl. 3 glass øl/vin til måltidet.
  • Snacks, tilbys ikke mens det er matservering (frokost, lunsj eller middag).
  • Fra da restauranten stenger om kvelden til kl. 7.00 tilbys kalde og varme snacks, bakverk, kaffe/te, juice, vann og alkoholfrie forfriskninger.
  • Ubegrenset med alkoholfrie forfriskninger.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Light gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

INNSiDE by Melia Cala Blanca

Aldersgrense på hotellet: 16 år Moderne INNSiDE by Melia Cala Blanca ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

Alua Palmanova Bay

Alua Palmanova Bay ligger i den roligere delen av Torrenova, mellom strendene Palmanova og Magaluf. Her kan du nyte av havutsikten fra bassengområdet og for barna er det et basseng med morsom vannlek.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur fra stranda i Magaluf.

H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhet i frodige omgivelser lengst ute på en odde. Her er det to herlige bassengområder og nedenfor hotellet ligger det flere små fine badebukter der du kan ta et bad i det krystallklare vannet. Her kan du slappe av i hotellets spa og nyte god mat på en av hotellets fine restauranter.