Aluasun Torrenova

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Det nyrenoverte All Inclusive-hotellet AluaSun Torrenova ligger bare en 5 minutters spasertur fra Palma Nova Beach. Her venter herlige bassenger for så vel store som små, og vil du være aktiv i ferien er det mye å finne på.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Utspredd AluaSun Torrenovas hotellområde ligger tre bassenger samt gratis solsenger og parasoller. Ett basseng for voksne, ett barnebasseng og ett basseng med vannlek for de yngste barna.

På hotellet er det en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Ved bassenget for voksne er det også en pool-/snackbar. Loungebar som også har underholdning på kveldstid.

Alua Sun Torrenova har et bredt utvalg av aktiviteter som zumba, yoga, vannpolo, vanngymnastikk med mer. Det er også en multicourt for volleyball, basketball, fotball og håndball. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis wifi i fellesområdene. Nivåforskjeller og bakker i omgivelsene. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé.
  • Lunsjbuffé.
  • Middagsbuffé.
  • Snacks, tilbys ikke mens det er matservering (frokost, lunsj eller middag).
  • Fra da restauranten stenger om kvelden til kl. 7.00 tilbys kalde og varme snacks, bakverk, kaffe/te, juice, vann og alkoholfrie forfriskninger.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.