En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

2809 vurderinger
Utmerket
 
1148
Veldig bra
 
1065
Bra
 
399
Mindre bra
 
119
Dårlig
 
78

Fem siste vurderinger

11.06.2018

av Terje K Oslo, Norge

TRIVELIG OG TRAVELT HOTELL

Et meget godt og veldrevet hotell med alt av fasiliteter. Buffeteen er omfattende og god selv om spisesalen til tider er støyende. Muligheter for å bade i basseng, saltvann og sandstrand. Strandgaten er populær. Anbefales!

 
08.12.2017

av Skutlaberg Arendal, Norge

Ska til mallorka 28 juni til 6 juli blir digg

Mallorca kan eg anbefalle koselig plass og godt og varmt det gleder jeg meg mye til nå ja kan annbefalles veldig og prøve jeg angrer ikke på det jeg for di som liker og reise til syden da ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt år

 
10.07.2017

av 850mariannd Drøbak, Norge

Her får du det meste!

Bra og skjermet beliggenhet med kort vei til det meste. Prøvde stranden i Palmanova men fant fort ut at hotellets egen - med gratis solsenger og tipp topp beach clubs rett ved - var mye koseligere:) Mat og service var topp. Vi bodde med tenåringsdatter på dobbeltrom og det gikk fint - ble ikke så trangt som vi fryktet ved første øyekast . Var der en uke og kommer gjerne tilbake !

 
06.09.2011

av Carina123_11 Magaluf, Spania

Var bestemt på å bytte rom, men utsikten holdt oss igjen!

Jeg (29år) og moren min reiste en uke til Mallorca (har vært på magaluf og palma nova flere ganger før). Lang bakke opp til hotellet ( den ble dryg i varmen!!). Rengjøringen var så som så. Alle hårene lå fortsatt igjen etter at hun hadde vært å "vasket", men bare mer samlet.. Vi fikk et rom lengst ned i kjelleren på hotellet da vi ankom. D var en forferdelig intens lukt som møtte oss da vi låste opp rommet. Det luktet råtten muggsopp, det var forferdelig fuktig! Vi åpnet alt å fikk gjennomtrekk 1. døgn, men det ble ikke særlig bedring. Klærne forble i koffertene, for det satte seg lukt i hår og klær. Det positive med leiligheten var teressen og utsikten utover sjøen fra den. Det har ikke vært mulig å ha vært nærmere sjøen enn hva vi var. Det myldret av luksusyachter rettt ved terassen vår! Fordi det bød oss imot å spise mat inne i leiligheten (pga lukten), ble frokosten spist på terassen, å det var en fornøyelse å sitte å se på båtlivet til rikingene :) Vi snakket med et par som bodde på samme hotell, damen var skuffet. Det luktet også i deres leilighet (riktignok ikke så mye som ho oss, ettersom de bodde lengre opp), å de hadde ikke den utsikten vi kunne trøste oss med. Hun gledet seg til å komme hjem etterr en uke der.. Hun fortalte at hun hadde lest en anmeldelse om dette aparthotellet tidligere om illeluktende fukt på noen rom, men hadde ikke trodd det var så galt. Kort fortalt: ettersom vi skulle være dær kun en uke ble vi for grådige på de feridagene vi hadde, å bestemte oss for å droppe klaging og event skifte av rom/ hotell (hvis det i heletatt hadde vært mulig). Vi hadde altandøren på vidt gap 24/7, å oppholdte oss på terassen eller sov når vi ikke var ute. Utsikten fra akkurat vårt rom veide opp for at jeg sitter igjen med fine minner fra hotellferien. Den har jeg ikke ønsket å bytte med noe :)

 
24.05.2010

av Isen1963 Ålesund

Dårlig inneluft

I leilighet under basseng var vi plaget av mugglukt. Madrass, pute og teppe stanket surt. Lukten satte seg også i klærne våre.