Alua Palmanova Bay

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Alua Palmanova Bay ligger i den roligere delen av Torrenova, mellom strendene Palmanova og Magaluf. Her kan du nyte av havutsikten fra bassengområdet og for barna er det et basseng med morsom vannlek.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alua Palmanova Bay er et hyggelig leilighetshotell med rolig beliggenhet i Torrenova. Bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Her er det et basseng for voksne og et barnebasseng med vannlek for barna. Pool-/snackbar.

Bufférestaurant som er åpen til frokost, lunsj og middag. Fra hotellets terrassebar er det en fantastisk utsikt over havet og på hotellet er det en også en lobbybar med underholdning på kveldstid.

Barneklubb i hotellet regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gratis wifi over hele hotellet. Kort vei til butikker, barer og restauranter. Nivåforskjeller og en del bakker i området rundt hotellet.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

  • Frokostbuffé.
  • Lunsjbuffé.
  • Middagsbuffé.
  • Snacks tilbys når ikke måltidsserveringen pågår (frokost, lunsj eller middag).
  • Fra da restauranten stenger til kl. 7.00 tilbys kald og varm snacks, bakverk, kaffe/te, juice, vann og alkoholfrie forfriskninger.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.