Alua Palmanova Bay

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Alua Palmanova Bay ligger i den roligere delen av Torrenova, mellom strendene Palmanova og Magaluf. Her kan du nyte av havutsikten fra bassengområdet og for barna er det et basseng med morsom vannlek.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Alua Palmanova Bay er et hyggelig leilighetshotell med rolig beliggenhet i Torrenova. Bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Her er det et basseng for voksne og et barnebasseng med vannlek for barna. Pool-/snackbar.

Bufférestaurant som er åpen til frokost, lunsj og middag. Fra hotellets terrassebar er det en fantastisk utsikt over havet og på hotellet er det en også en lobbybar med underholdning på kveldstid.

Barneklubb i hotellet regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Gratis wifi over hele hotellet. Kort vei til butikker, barer og restauranter. Nivåforskjeller og en del bakker i området rundt hotellet.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive Light mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive Light mot tillegg omfatter.

  • Frokostbuffé.
  • Lunsjbuffé inkl. 3 glass øl/vin til måltidet.
  • Middagsbuffé inkl. 3 glass øl/vin til måltidet.
  • Snacks tilbys når ikke måltidsserveringen pågår (frokost, lunsj eller middag).
  • Fra da restauranten stenger til kl. 7.00 tilbys kald og varm snacks, bakverk, kaffe/te, juice, vann og alkoholfrie forfriskninger.
  • Ubegrenset med alkoholfrie forfriskninger, lokal brus, kaffe og te.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Light gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Palma Nova & Magaluf

INNSiDE by Melia Cala Blanca

Aldersgrense på hotellet: 16 år Moderne INNSiDE by Melia Cala Blanca ligger ved den fine Palma Nova-stranda og er et godt valg for voksne som vil feriere på tomannshånd. Her kan du velge mellom det fine bassengområdet og den myke sandstranda.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach er et pent hotell med moderne touch. Her er det flere basseng og kort vei til stranda. Hotellet har eget spa så her kan du benytte sjansen til å skjemme deg bort litt ekstra i ferien!

AluaSun Torrenova

Det nyrenoverte All Inclusive-hotellet AluaSun Torrenova ligger bare en 5 minutters spasertur fra Palma Nova Beach. Her venter herlige bassenger for så vel store som små, og vil du være aktiv i ferien er det mye å finne på.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, høyt opp på en klippe ligger dette moderne hotellet med et evighetsbasseng på taket hvor du har en makeløs utsikt over Palmabukta. Unn deg en behandling i hotellets thalasso spa, nyt god musikk om kvelden eller ta lokalbussen inn til livlige Palma. Fra hotellet er du dessuten bare en kort spasertur fra stranda i Magaluf.

H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhet i frodige omgivelser lengst ute på en odde. Her er det to herlige bassengområder og nedenfor hotellet ligger det flere små fine badebukter der du kan ta et bad i det krystallklare vannet. Her kan du slappe av i hotellets spa og nyte god mat på en av hotellets fine restauranter.