Europe Playa Marina

Europe Playa Marina

  • • Herlig havutsikt
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Hotell Europe Playa Marina i Illetas utenfor Palma på solfylte Mallorca lokker med storslagen beliggenhet rett ved havet. Du har vakker utsikt mot havet på store deler av hotellområdet. Blir du lei av soling og bading, så er det bare en kort kjøretur inn til storbyen Palma.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra beliggenhet..Koselig badebukt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Europe Playa Marina på Mallorca har et fint bassengområde som ligger ut mot havet. Ett lite basseng og gratis solsenger, parasoller samt gratis badehåndklær. Det går trapper fra bassengområdet ned til havet.

I hotellets restaurant serveres det buffé til frokost og middag. Pool-/snackbaren La Taberna har lunsjservering hver dag med oppfriskende drikker. Det finnes også en bar i lobbyen og en loungebar.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis lite treningsrom. Massasje mot avgift. Bordtennis og biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Det er cirka 600 meter til bystranda og sentrum i Illetas. Til havnepromenaden i Palma, Paseo Maritimo er det cirka 4 kilometer og til sentrum i Palma og Plaza España cirka 7 kilometer. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.