Fakta – Illetas & Cala Mayor

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen med buss til våre hotell i Illetas og Cala Mayor tar det cirka 15-20 minutter. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender:

Fine sandstrender i Palmabukta. I Illetas finnes tre fine bade bukter og i Cala Mayor er det en fin sandstrand.

Uteliv:

I Illetas er det rolig med bare noen restauranter og barer. I Cala Mayor er det flere restauranter og barer med lokal touch. Stort fornøyelsestilbud i Palma by med mange restauranter, barer og nattklubber.

Offentlig kommunikasjon:

Velutviklet bussnett over hele øya. Stort tilbud av taxier og leiekjøretøy.

Aktiviteter:

Mallorca har mye å tilby den sportsinteresserte. Stort tilbud av vannsportsaktiviteter, f.eks. windsurfing, paragliding, vannski og dykking. Tennis, golf, ridning, sykling og vandring.

Nyttig informasjon:

I juli 2016 innførte de lokale myndighetene på Mallorca en skatt på hotellovernattinger. Les mer om turistskatten på Mallorca her.

Ironman
Hvert år, i første halvdel av mai og slutten av september, arrangeres Ironman på nordlige delen av Mallorca – en spennende triatlon-konkurranse som har utviklet seg til litt av en folkefest. Opplegget endrer seg fra år til år, og bekreftet dato om arrangementene er oss som oftest ikke i hende før 4-6 uker før løpsdagen.

Enkelte gater blir avstengt i forbindelse med arrangementet; det kan påvirke transfertider og fremkommeligheten generelt mellom kl. 8.00 og 18.00. I noen tilfeller må gjestene selv bære bagasjen den siste biten fram til hotellet.