Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 200 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Rolig, koselig
-
Baderomsdøra bør kunne lukkes ordentlig

Bekreftet gjest: 2019-10-12


9 av 10

+
Da vi var fire personer i en leilighet var det fint med to sove rum. Hotellet lå sentralt i forhold til butikker, shopping og resturanter. Ro!ig område.
-
Litt bedre kokegrei på kjøkkenet. Stekepannen var helt utslitt

Bekreftet gjest: 2019-10-12


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-12


7 av 10

+
Beliggenhet Rengjøring Service
-
Poolbar

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
ALT.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Grei plassering.
-
Burde vært varmere vann på kjøkken til oppvasken !

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Flott utsikt, nær strand, butikker og restauranter
-
Burde være oppvaskkost og vaskemiddel på kjøkkenet, fekk beskjed i resepsjonen at det var på grunn av hygiene, noko som virker heilt merkelig.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Kort vei til det meste, men likevel stille og rolig. I hvert fall for oss som hadde rom mot stranden.
-
Det var fukt på rommet vårt. Rom 1105. Litt bedre renhold.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


7 av 10

+
Fine og rene rom
-
Veldig mye bråk fra nabo baren. Karaokeverten var den dårligste til å synge og han sang de samme sangene hver eneste kveld.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

80 vurderinger
Utmerket
 
28
Veldig bra
 
28
Bra
 
13
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

24.06.2019

Innlegg av josefineealmo

Misfornøyd

Vi hadde junior suite i to uker og ble litt misfornøyd med hele standarden. Vi var fornøyd med kort vei til stranden, butikken og restauranter. Vi fikk rom på «rett» side av hotellet, da vi ikke hørte noe til karaokebaren. Det var deilig med skift av håndklær hver dag og det var rent og ryddig på området. De hadde god mojito. Taxi og buss var i nærheten og det var kortere vei til sentrum enn hva vi trodde. Men det var mange ting vi ikke var så fornøyd med, som gjør at vi ikke kommer tilbake. Vi syns rengjøringen var veldig dårlig. Verken gulv eller toalett ble ikke vasket og sengetøyet ble ikke byttet. Det var veldig harde senger og et veldig fuktig rom. Det var AC, men denne blåste rett ned på den ene siden av sengen og var kald. Ble opplyst om TV og wifi, men dette fungerte svært dårlig, egentlig ikke i det hele tatt. Det var ikke fryser og hvis man ønsket å bruke kjøkkenutstyr så måtte man kjøpe såpe og kost selv. Dette var ikke opplyst. Andre ting som også trakk veldig ned: Bare en nøkkel. Dårlig skjerming mellom balkongene.(Kunne gå over til hverandre) Glassdør (frostet) til badet. Lite oppbevaringsplass for klær. Mangler håndsåpe på badet. Små håndklær. Mye trapper til leilighetene. Høy turistskatt. Kanskje vi virker veldig pirkete, men disse tingen gjorde en dårlig totalvurdering. Vi kommer dessverre ikke tilbake hit.

 
29.09.2018

Innlegg av 6marit Trondheim, Norge

Kjempefornøyd :-)

Fint rom på toppen av hotellet (3 etg). Stor og flott terasse med sol fra morgen til kveld, med sittegruppe samt daybed. Vi brukte terassen mye. Litt harde senger men pluss for tynn sommerdyne som gjorde at vi likevel sov godt. Nydelig område med alt rett i nærheten. Litt støy fra karaokebar rett over gata, men litt morsom nabo også. Med ørepropper i, sov vi godt likevel. Rengjøring og nye håndduker hver dag, selv om det står 3 dgr i uken. Savnet en liten fryser i kjøleskap og vannkoker, men ingen big deal. Vi kommer gjerne tilbake :-)

 
26.06.2018

Innlegg av Anne Karin P Puerto Del Carmen, Spania

Flott stor balkong!😃

+ Stor og flott balkong. Skift av håndklær hver dag. Beliggenheten er veldig sentral, kort vei til matbutikker og restauranter, apotek og shopping. 👍 — Vi fikk utdelt kun ett nøkkelkort til leiligheten. Toalettet hadde frostet skyvedør som var delvis åpen på sidene. Man kunne like godt ha døra åpen. Sengene var harde og sengetøyet var klamt. Det var veldig fuktig da vi var der. Ingen vannkoker. Dårlig renhold. Du måtte sitte i senga på skrå for å se Tv-en. Ingen skandinaviske stasjoner som det sto i Apollos beskrivelse. Wi-Fi var til og fra. Vi hadde maur på rommet.â˜č

 
26.06.2018

Innlegg av Janne N Bergen, Norge

Anbefales

Store, fine rom og stor terrasse. Trivelige ansatte. Meget god beliggenhet, alt er rett i nærheten. Daglig rengjøring. Døren inn til toalettet er en skyvedør i frostet glass, kunne like gjerne vært ingenting... Kan forstå at noen kan klage på støy fra nabobarer, beliggenheten på vår leilighet gjorde at vi hørte minimalt.

 
27.09.2016

Innlegg av Tonje B

Supert hotell.

Anbefales på det varmeste. Litt slitt, men kjempefint hotell. Supre store rom, og fine store terrasser. Ansatte er trivelige og veldig hjelpsomme. Fint bassengområde, selv om vi er strandløver og valgte å gå de ca 60 trappetrinnene ned til stranda. Mange fine butikker og restauranter i hovedgata, og betydelig roligere sted enn i selve Cala D'or. Fine matbutikker rett i nærheten av hotellet. Fint å jogge/gå og sykle. Noe støy fra karaoke bar rett over gata, men den gav samtidig grunnlag for humring og latter. Hit skal vi tilbake mange ganger. 😀