Alcudia & Playa de Muro – herlige badestrender

Alcudia & Playa de Muro

  • • Barnefamiliens favoritt
  • • Alcudiastranden er langgrunn
  • • Bra shopping i havnen

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Alcudia og Playa de Muro på nordkysten av øya er barnefamilienes favoritt, med en eventyrlig sandstrand som er hele 1,5 mil lang. Med vakre omgivelser, mange aktiviteter og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for at de besøkende skal få en fullkommen ferieopplevelse.

Populære hoteller – Alcudia & Playa De Muro

Fakta om Alcudia & Playa de Muro

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 230 kroner; en øl ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hoteller i Alcudia og Playa de Muro tar det ca. 1 time. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

I slutten av april hvert år (dato varierer) går sykkelkonkurransen Mallorca 312 av stabelen. Dette påvirker fremkommeligheten for bussene og transporten t/r hotellet kan ta noe lenger tid denne dagen.

Strender

Alcudia har en 15 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg via Playa de Muro til Ca'n Picafort. Her kan man leie solstoler, parasoller og pedalbåter.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c
8,5 av 10 Alcudia & Playa de Muro
Våre gjesters vurdering, Basert på 4 vurderinger