Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia

Ved stranda i Playa de Muro ligger Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia – et fantastisk ferieanlegg der du og familien vil trives godt. På hotellet er det fire basseng, et fint spa og massevis av ting å finne på. Dessuten er utsikten over havet fantastisk hvis du bare vil sitte ned og nyte livet.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleilighet for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Kort vei til stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia er et moderne og pent hotell som ligger i frodige omgivelser kun et steinkast fra stranda. Anlegget består av tre bygninger; Playa Esperanza, Playa Esperanza Suites og Esperanza Park. Gjestene har tilgang til alle bassengområdene med totalt seks basseng samt alle fasiliteter. Solsenger og parasoller inkludert. Bassenghåndklær mot depositum.

Hotellrestauranten er åpen til frokost og middag (to bordsetninger til middag, kl. 18.00-19.30 og kl. 20.00-21.30). Her er det internasjonal mat på bufféene og vakker havutsikt. Pent antrekk gjelder, langbukser for menn. På hotellområdet er det en poolbar, Luna og restaurant, snackbaren Playita, El Lago Bar & Lounge med havutsikt og en loungebar som byr på livemusikk noen kvelder i uka.

Spa (aldersgrense 13 år) med dampbadstue, kalde basseng, jacuzzier og vannmassasje. Behandlinger mot avgift. En inngang per uke inkludert, øvrige mot avgift.

Treningsrom inkludert. Windsurfingsinstruksjon mot avgift. Rom for sykkelparkering på hotellet. Det er kun 100 meter til naturreservatet S'Albufera. Foretrekker du golf ligger nærmeste golfklubb cirka 15 minutter med bil fra hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Barneklubb for barn over 4 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Supermarked på området. Bussholdeplass like utenfor hotellet. Cirka 200 meter til et lokalt sentrum. Cirka 3,7 kilometer til Alcudia sentrum.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé, drikke til middagen ikke inkludert).

Alle hotell – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach har gjennomgått en total renovering. Her møtes du av et moderne hotell med fin innredning i jordfarger. Hotellet har dessuten en perfekt beliggenhet i koselige og naturskjønne omgivelser akkurat der den fantastiske Alcudiastranda starter.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

Las Gaviotas

Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell med rolig atmosfære og et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng. Herfra er det kort vei til den Fine Alcudiastranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.

Astoria Playa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – ett av våre mest populære hoteller på Mallorca og utmerket for alle voksne som vil nyte en ferie uten barn. Her er det to bassengområder og til Alcudia-stranda, med hvit sand og krystallklart vann, er det bare en kort spasertur. Hotellet har lyse og pent innredede rom.