Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia

  • • På den herlige stranda

Ved stranda i Playa de Muro ligger Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia – et fantastisk ferieanlegg der du og familien vil trives godt. På hotellet er det fire basseng, et fint spa og massevis av ting å finne på. Dessuten er utsikten over havet fantastisk hvis du bare vil sitte ned og nyte livet.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleilighet for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Playa Esperanza Resort – Affiliated by Melia er et moderne og pent hotell som ligger i frodige omgivelser kun et steinkast fra stranda. Anlegget består av tre bygninger; Playa Esperanza, Playa Esperanza Suites og Esperanza Park. Gjestene har tilgang til alle bassengområdene med totalt seks basseng samt alle fasiliteter. Solsenger og parasoller inkludert. Bassenghåndklær mot depositum.

Hotellrestauranten er åpen til frokost og middag (to bordsetninger til middag, kl. 18.00-19.30 og kl. 20.00-21.30). Her er det internasjonal mat på bufféene og vakker havutsikt. Pent antrekk gjelder, langbukser for menn. På hotellområdet er det en poolbar, Luna og restaurant, snackbaren Playita, El Lago Bar & Lounge med havutsikt og en loungbar som byr på livemusikk noen kvelder i uka.

Spa (aldersgrense 13 år) med dampbadstue, kalde basseng, jacuzzier og vannmassasje. Behandlinger mot avgift. En inngang per uke inkludert, øvrige mot avgift.

Treningsrom inkludert. Windsurfingsinstruksjon mot avgift. Rom for sykkelparkering på hotellet. Det er kun 100 meter til naturreservatet S'Albufera. Foretrekker du golf ligger nærmeste golfklubb cirka 15 minutter med bil fra hotellet.

Wifi inkludert på hele hotellet. Barneklubb for barn over 4 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Supermarked på området. Bussholdeplass like utenfor hotellet. Cirka 200 meter til et lokalt sentrum. Cirka 3,7 kilometer til Alcudia sentrum.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé, drikke til middagen ikke inkludert).

Alle hoteller – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.