Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

63% anbefaler hotellet

1959 vurderinger
Utmerket
 
997
Veldig bra
 
630
Bra
 
222
Mindre bra
 
71
Dårlig
 
39

Fem siste vurderinger

19.08.2018

Innlegg av ginateigseth Trondheim, Norge

Sommer 2018

Jeg og min mann hadde en flott ukes opphold på dette hotellet 11-18 AUG. Kom til hotellet sent på natta, Pga forsinkelse på flyet på tur ned. Ble vel tatt imot i resepsjonen.fikk servert cava ved ankomst. Fikk beskjed om å komme ned i resepsjonen etter å ha installert oss på rommet. Ble fulgt ned i restauranten der vi fikk servert et varmt måltid som smakte ypperlig. Rommet vi fikk var stort og fint med stort bad,minuset var at det var en veldig smal balkong,fikk så vidt plass til to stoler,samt at det lå mot trafikkert gate. Gikk ned i resepsjonen før frokosten på morgenen og spurte om det gikk og bytte rom. Dette var ikke noe problem. Fikk rom med bassengutsikt og stor balkong mot litt tillegg i prisen 10 eur PR natt. Kjempeservice. Vi hadde supert der. Frokostbuffet innehold både varme og kalde retter for hver en smak. Nydelig. Vi hadde halvpensjon så middagsbuffet på kvelden var inkl. Forskjellig tema hverdag, også noe vi var kjempefornøyd med. Happy hour i baren hverdag mellom 17-18. Kort vei til stranda som vi brukte hverdag. Vi framleide solsenga for hele uka vi var der,slik at vi kunne komme og gå som vi ville uten og måtte lete etter solsenger,dette syntes vi var supert pluss var også at på parasollen ved solsenga er det montert små safer,som en kan bruker for å legge inn evt verdisaker en har med seg på stranda. Kort vei til havna ,med mange restauranter og mulighet for shopping. Anbefaler også tur til gamlebyen,vi tok taxi dit da det ble nokså varmt å gå i over 30 GR,tar ca 20 min å gå. Hotellet var kun for voksne over 18 år som passet oss utmerket, rolig og avslappende. Anbefaler gjerne dette hotellet til andre. Flott service fra alle som jobbet der. Vi kommer gjerne tilbake til deres hotell. Hilsen oss som hadde et supert opphold 😀😀

 
11.08.2018

Innlegg av Elisabeth Elzbi... O Orkanger

super beliggenhet

kort vei til stranda og byen; god mat: frokost ; o.k. middagsbuffet; anbefaler rom mot bassenget; veldig hyggelig betjening. o.k. rom-størrelse :bra senger, men harde puter(men det er jo vanlig); ingen barn/ fint med par i ulik alder. Lydisolering mellom rommene ikke så bra. Vi trivdes og kommer tilbake.

 
30.04.2018

Innlegg av MiaMarianne2013 Oslo, Norge

Bra og sentralt beliggende voksen hotell

Overraskende godt hotell rett ved stranden, men allikevel i byen. Deilig frokost og middagsbuffet. Hyggelig betjening. MEN, - det store negative på dette hotellet er lydisoleringen mellom rommene og spesiellt badene. Ikke hyggelig å gå på do med naboen!!!!

 
13.09.2016

Innlegg av Martine O

Veldig greit hotell

Hotellet ligger veldig nærme Alcudia Beach. 18+ noe som er positivt om man ikke ønsker barn i nærheten. Stod at rommene var lydisolerte, noe vi ikke fikk inntrykk av da vi hører de naborommene veldig godt å tydelig. Bare de slipper noe på gulvet og ler. Og man hører alt som blir sagt i gangene her. God frokost og kjekt med Spa og eget treningsrom. Også veldig mange parkeringsmuligheter rundt hotellet. Vi har ikke vært så mye i Alcudia da vi har leiebil og heller ønsker å oppleve øya og de skjulte strendene rundt her. Anbefales!

 
04.08.2016

Innlegg av kjellasgeirs Oslo, Norge

Resepsjonen en tragedie

Motagelsen i resepsjonen var svært dårlig under hele oppholdet.De overså deg som kunde og var mere opptatt av å snakke sammen.Har aldri møtt ett dårligere ansikt utad i hele mitt proffesjonelle liv på hoteller i inn og utland.