Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 4 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,3 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
4,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
6,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Det var 9 gangen vi besøkte hotellet og skal tilbake neste år.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


8 av 10

+
Beliggenheten veldig nær stranden, fine rom og meget hyggelig personal
-
Selvfølgelig maten. Ja vi snakker om et 5 stjerners hotell, kvalitet på maten oppnår en knappe 2! Vi har vært på hotellet i 5 år på rad og maten har blitt gradvis mye dårlige. Da snakker vi om middagsbuffeten og ikke frokosten, for denne er helt ok, veldig godt utvalg. Angående middagsbuffeten; samme maten serveres, rester fra i går? Fisken er tørr og biffen har ligget 10 min for lenge på grillen. Noen dager spiste vi kun salat og ost grunnet uappetittlig utvalg. Jeg klaget til restaurantsjefen og da bedret middagen seg betraktelig. Siste dagen blir jeg matforgiftet etter å ha spist kveldsbuffet. Hadde en meget vanskelig returreise (på toppen hadde flyet tekniske problemer og bli 4 timer forsinket) med store magesmerter, oppkast og diaré, sliter fremdeles med dette i dag mandag, altså vært syk fra fredag kveld og fortsatt. Har sendt en reklamasjon til dere, og ber om tilbakebetalt halvpensjon. Man har også endret menyen i poolbaren, fra deilige tapa's til noe usmakelige og tørre retter (baguetter, salat..) Videre synes vi at personalet virker meget stressende, virker som om de har alt for mye å gjøre. Men er fremdeles veldig hyggelige og utviser stor grad av service. WIFI fungerte også meget dårlig. Jeg sitter med et inntrykk av at hotellet sliter økonomisk, mange kostbesparende tiltak har man gjort, merkbart dette året (2019) Så dette blir for oss siste gang vi besøker hotellet da dette ikke oppfyller hva man kan forvente av et 5 stjernes hotell.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

1401 vurderinger
Utmerket
 
711
Veldig bra
 
417
Bra
 
171
Mindre bra
 
64
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

20.08.2017

Innlegg av Bjørn-Inge T

Nydelig strandhotell

Meget veldrevet hotell. Utmerket service. Personalet gjør en svært god jobb og er blide og imøtekommende. God og variert mat fra buffé til frokost og middag. En kan spise lunsj ved bassenget eller i en egen restaurant utendørs, i sval havbris og med nydelig utsikt. Stranda ligger 50 m fra bassenget. Der er det mulig å leie solseng (kommunal strand). Fine rom med liten balkong der en kan nyte et glass hvitvin før middag! Hotellet har eget treningssenter med tilstrekkelig utstyr for en god treningsøkt. En kan også delta på treningstimer. "Gladiatoren" anbefales dersom en er sporty! Ca 1,5 km sør for hotellet ligger "Parc Natural de L'Albufera de Mallorca" med mulighet for en fin løpetur på ca 6 km tur/retur. Eneste vi vil bemerke er at rommene begynner å bære preg av sin alder og trenger en lettere oppussing. Vi har besøkt hotellet fire ganger og reiser gjerne tilbake.

 
16.09.2016

Innlegg av Chevrolet94 Stange, Norge

"Luksushotell"

Ett utrolig fint hotell med blide og hjelpsomme ansatte. Rommet var perfekt. Sov utmerket i verdens beste seng. Rent og fint. Maten, buffeen var utmerket. Beliggenheten er perfekt da hotellet ligger ved stranden. Ett meget stille og rolig hotell for de som ønsker en mer rolig ferie. Og kort vei til sentrum da buss går rett ved siden av hotellet hvert 15. minutt. Og uten tvil, jeg kommer til og bo på dette hotellet flere ganger :)

 
20.09.2015

Innlegg av 1234trixie Oslo, Norge

Svært komfortabelt og avslappende

Vi reiste med 10 år gammelt barn, hadde standardrom med ekstra seng på rommet, veldig ok, uteplassen var fin med kvalitetsmøbler, det var rent og pent overalt, og alle ansatte anstrengte seg til det ytterste for å gi ypperlig service og avslapning. Vi kommer tilbake og kan trygt anbefale dette hotellet til alle.

 
31.07.2015

Innlegg av Nina L

Avslappet og uformell luxus

Vi bodde på hotellet 11-25.07.2015. Vi hadde deLuxe rom, selve rommet var oppusset, men badet var noe slitent. Nydelige senger med generøse puter og god plass på rom og i skap. Det var en ubehagelig kloakklukt på rommet som vise seg å stamme fra sluket på verandaen, når vi helte vann i sluket forsvant lukten. Fellesområdene er i topp stand og alltid rene og tiltalende. Vi hadde med en sykkel og det var uproblematisk på dette hotellet. Frokosten er fantastisk, det samme er buffet-restauranten. Her kunne vi kjøpe en flaske vin som kunne spares på restaurantens lager til dagen etter dersom vi ikke drakk den opp, sjelden service!!! Vi benyttet oss av gym også både klassetimer og apparater. Nye flotte apparater. Vi prøvde pilates, yoga og GAP timer. Tyske Diana er en dyktig instruktør og bidro til at vi holdt oss i form i ferien, supert tilbud! Bare å møte opp til time, ingen påmelding og det er gratis. Vi benyttet oss av stranda, som er utrolig flott og fredelig. Langgrunt og ble renset nesten daglig. Offentlig strand hvor man kunne forhåndsbetale for senger for minimum en uke, behagelig å slippe å stresse til stranden om morgenen. Til slutt må vi bemerke hvor hyggelig all betjening er. Trivelig, oppmerksomme og så ut som de trivdes på jobb. Entertainer teamet var og utrolige og hadde et fantastisk grep på barna.

 
19.08.2013

Innlegg av hege2011 Tromsø, Norge

SUPERT HOTELL

1 -15 juni -13 hadde vi gleden av å bo dette hotellet. Fra vi kom og til vi reiste opplevde vi særdeles hyggelige og imøtekomne ansatte. Vi hadde booket en suite med delvis havutsikt. Det daglige renholdet var godt. Sengene bedre enn på mange hotell i tilsvarende kategori. Frokost og middag besto av nydelig mat for voksne og barn. Servicen upåklagelig. Bassengområdet er flott, men vi tilbrakte timene i solen på stranden som er så utrolig fin for store og små, unge og gamle:-) I det hele tatt kan vi anbefale dette hotellet på det varmeste, selv om det ligger utenfor det mest hektiske ferieområdet. Vi hadde et svært trivelig opphold her og uten tvil blir dette hotellet valgt neste gang Mallorca er destinasjonen.