Reisetips til Malaga

Malaga – reisetips

Malaga er mer populært enn noen gang. Ikke kun fordi de kan skilte med mer enn 300 soldager i året, men også fordi Malaga nylig ble kåret til årets weekendreisemål av reisemagasinet Vagabond. Uansett om du reiser regelmessig til Malaga eller besøker byen for første gang – håper vi du finner inspirasjon blant våre reisetips.

Bestill reise til Malaga >>

Se flere reisetips


Reisetips til Malaga

Severdigheter i Malaga

Malaga er hjem til fantastiske kunstverk, antikke ruiner og flotte bygninger. Vi har samlet våre favoritter til severdigheter i Malaga!

Se severdigheter i Malaga her

Utflukter fra Malaga

Malaga er et flott utgangspunkt for utflukter i området i Andalusia. Vi har listet opp 8 av våre favorittutflukter til fine plasser å besøke!

Les mer om utflukter fra Malaga

Shopping i Malaga

Akkurat som mange andre byer i Spania finnes det mye gode shopping i Malaga! Her har vi samlet våre beste tips til shopping i Malaga. 

Les mer om shopping i Malaga

Slik bestiller du kaffe i Malaga

Usikker på hva alle de ulike kaffetypene egentlig er? Se hva solo, largo, mitad og mye mer betyr i vår egen lille kaffeguide!

Les mer om kaffe i Malaga

Mat i Malaga

Dra på en av de herlige matmarkedene i Malaga eller prøv spesialitetene ensalada Malagueña eller espetos. Bli bedre kjent med den gode maten i Malaga!

Les om mat i Malaga

Golf i Malaga

Malaga kalles ofte for Costa del golf - det finnes nemlig rundt 70 golfbaner innen et par mils omkrets. Vi har samlet de beste golfbanene i Malaga her!

Les om golf i Malaga her