Tenerife – solsikker ferie og spennende opplevelser

Tenerife

  • • Vakker og frodig natur
  • • Solsikre strender i sør

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

En reise til Tenerife er en reise til den grønneste og, i manges øyne den vakreste, av Kanariøyene. På Tenerife kan du besøke vulkanen Teide, som er Spanias høyeste topp. Øya har mange vakre strender, i sør er det brede hvite strender med fin sand mens det i nord venter svarte lavastrender og klipper. Tenerife har noe for alle – barnefamilien kan boltre seg i badelandet Siam Park, på langgrunne strender og gode familiehotell, par kan se frem til herlige utflukter rundt øya, bra shopping og gode middager på hyggelige restauranter.

Spesialtilbud til Kanariøyene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære feriesteder – Tenerife

Palmer langs strandpromenaden i Los Cristianos

Los Cristianos

3 hoteller fra 5 568 NOK

Callao Salvaje

1 hoteller fra 6 267 NOK

Fakta om Tenerife

Mat og drikke

Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag uten drikke koster cirka 200 kroner/person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Reina Sofia til våre bosteder i Los Cristianos cirka 20 minutter, til Playa de las Americas cirka 30 minutter, til Callao Salvaje/Playa Paraiso cirka 50 minutter, til Los Gigantes/Playa de la Arena cirka 1 time med buss og til Puerto de la Cruz cirka 1,5 time. Bussturen foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I Playa de las Americas, Costa Fânabe, Adeje og Los Cristianos, samt langs sørkysten ligger det flere anlagte strender. I Puerto de la Cruz og Los Gigantes/Playa de la Arena er det lavastrender. Rett utenfor Santa Cruz ligger den populære sandstranda Playa de Las Teresitas. Undervannsstrømmer forekommer, flaggsystem finnes på flere strender.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 20°c
8,3 av 10 Tenerife
Våre gjesters vurdering, Basert på 2642 vurderinger

Green Garden Resort

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet, 7 netter, 28/11 2021, Oslo Lufthavn

fra 4 995 NOK

Bestill

Parque de las Americas

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet i etasje, 7 netter, 12/12 2021, Oslo Lufthavn

fra 6 219 NOK

Bestill

Atlantic Holiday Center

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet med mindre attraktiv beliggenhet, 7 netter, 28/11 2021, Oslo Lufthavn

fra 6 267 NOK

Bestill
Se alle hoteller