Spaopplevelser

Avkobling i en av Tenerifes mange parker

Tenerife byr på badeland i verdensklasse, storslagne bassenganlegg og allsidige naturparker. Begynner du å gå tom for energi? Hvorfor ikke fylle på gjennom et besøk på Aqua Spa? Litt vann har jo ingen tatt skade av.

Bestill reise til Tenerife >>

Se flere reisetips til Tenerife

Siam Park, Tenerife Siam Park

Siam Park

Siam Park er Europas største badeland og er oppført i en thailandsk stil med hjelp av arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finner du blant annet en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskin som leverer tre meter høye bølger hver hele time. Prøv også tårnet der du kan oppleve fritt fall innen du lander i vannet nedenfor. Her får du spennende opplevelser for både store og små. Parken ligger i Costa Adeje og hit tar du deg enkelt med gratisbussen fra Los Cristianos og Playa de las Americas.

Lago Martiánez

Dette er et stort bassenganlegg som ligger i Puerto de la Cruz. Her kan du bade i ulike bassenger og du kan leie både solsenger og parasoller. Definitivt verdt et besøk om man ikke vil ligge på stranda. Merk at alle strender i Puerto de la Cruz består av sort lavasand.

Aqua Spa

Unn deg en spa-dag i ferien! Aqua Spa ligger i Playa de las Americas i nærheten av hotellet Villa Tagoro, og byr på mange varianter av massasje, manikyr og pedikyr. Her finnes også imponerende inne-basseng med jacuzzi og mindre spesial-basseng. I tillegg finnes det et treningssenter med step, aerobics og spinning. Telefon: +34 922 716 555.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene, finn ditt drømmehotell eller tegn et abonnement på vårt nyhetsbrev.

Kanariøyenes beste opplevelser

Få med deg våre beste tips om Kanariøyene – som fartsfylte festivaler, vakre nasjonalparker og unike smaksopplevelser?

Les vårt blogginnlegg

Våre hoteller på Kanariøyene

Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo.

Se alle hoteller på Kanariøyene

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her