ting å gjøre på Tenerife - reisetips

Reisetips for Tenerife

Deilig vær året rundt, herlige sandstrender, vakre naturfenomen og tusenvis av ting å se og gjøre - Tenerife byr på det meste! Enten du vil ta en tur opp til vulkanene, shoppe, spille golf eller se gammel arkitektur, kan du finne våre beste reisetips her.

Bestill din reise til Tenerife »

Tenerifes mange ansikter

Tenerife er Kanariøyenes største øy, og her finner du både små og store byer. Lær deg mer om hvor du skal ta deg for å finne Tenerifes mest stilfulle 1700-talls fasader, hvor du finner øyas vakreste havutsikter og hvor du kan få et ekte innblikk i det kanariske hverdagslivet.

Les mer om Tenerifes vakreste steder

En reise til Puerto de la Cruz

Vakre landskap og kanarisk hverdagsliv. Vil du oppleve en mer genuin side av Tenerife? Puerto de la Cruz i nord er ikke like solsikker som badestedene i sør, men det er et sikkert kort når det kommer til sjarm og ekte småbyliv.

Les våre tips

Naturens under

Foruten sitt vakre vær har Tenerife mye å by på når det gjelder natur. Les om hvordan erosjoner sakte har formet Europas høyeste klippeformasjoner, frodige skoger og den vakre nabo-øya La Gomera.

Les mer her

En dag med avkobling

Tenerife byr på vannparker i verdensklasse, storslagne bassenganlegg og naturparker. Når energilagrene er gått tom kan du hente deg inn igjen ved å besøke det herlige spaet, Aqua Spa! Litt vann har jo aldri skadet noen.

Se våre tips

Teide – Dramatikk på høyt nivå

Verdens tredje største vulkan ligger på Tenerife. Å gå rundt i nasjonalparken rundt Teide er nesten som en piknik på månen. Fra toppen av Teide kan du se ut over havet og de omkringliggende øyene.

Les våre tips

Karneval på Tenerife

Vil du oppleve skikkelig feststemning skal du sikte deg inn på å bli med på karnevalet i Santa Cruz på Tenerife. Den pleier å gå av stabelen i månedsskiftet februar – mars. Det største er det som er i Santa Cruz og der kan du se frem til dans, musikk og herlige gatefester. 

Les mer om karnevalene på Tenerife

Religion og mystikk

Pyramider – på Tenerife? Ta del av Tenerifes mer mystiske side og les om pyramidene i Güímar, og om øyens mange historiske kirker og religiøse monument.

Se våre tips

Det kanariske kjøkkenet

På den kanariske menyen finner du så vel spanske klassikere som egne spesialiteter. Få vann i munnen av å se på våre kulinariske tips på alt fra papas til paella.

Se våre kulinariske tips

Tenerifes herligste restauranter

Endelig slipper du å løpe til matbutikken og slite på kjøkkenet for å spise – nå er det endelig ferietid! Se våre beste restauranttips, enten du er ute etter pizza eller ekte kanarisk kjøkkenkunst.

Se våre utvalgte restauranter

Topp 7 strender på Tenerife

Tenerife er Kanariøyenes største og grønneste øy. Dets herlige vær og høye vanntemperaturer gjør øya til et paradis for deg som liker sand, sol og hav. Tenerife byr på noen av Spanias absolutt vakreste strender. Se våre favoritter!

Se Tenerifes 7 beste strender

Sport i ferien

Tenerife har mye å by på for deg som vil ha en aktiv ferie. Det varme Middelhavet egner seg perfekt for surfing, og ønsker du å spille golf finnes det mange muligheter. Fotball og tennis er også svært populære aktiviteter på øya.

Se våre tips for en aktiv ferie

Shopping på Tenerife

På Tenerife har du muligheten til å gjøre et riktig godt kjøp i og med deres lave skatteordning. Se alle våre tips for de beste klesbutikkene, genuine småbutikker, og de herlige, kanariske suvenirbutikkene – så klart.

Se shoppingtips for Tenerife