Globales Acuario

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Globales Acuario ligger i en rolig del av Puerto de la Cruz, med vakker utsikt mot mot Teide og kysten. Puerto de la Cruz er det perfekte reisemålet for deg som vil oppleve det ekte kanariske hverdagslivet. Her er frokostbufféen inkludert, og du kan legge til halvpensjon for en ekstra bekvem ferie.

Ukens Deal! Tenerife

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle ferier til Tenerife og La Gomera.

Kampanjen gjelder til 12. desember. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 2. januar - 10. april 2022.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Globales Acuario har et bassengområde med gratis solsenger og parasoller samt en poolbar, der man også kan kjøpe enkle retter på dagtid. Her er det også en bufférestaurant og en lobbybar.

Gratis wifi. Biljard og bordtennis mot avgift. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Puerto de la Cruz

Botanico

Flotte Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen med en liten sjø i japansk stil, restauranter og barer. Hotellet har også Tenerifes største spa og vil du trene på putten er det en putting green på hotellet.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava ligger fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

Casa del Sol

Casa del Sol ligger utmerket til i Puerto de la Cruz på nordre Tenerife. Fra hotellet kan du gå inn til det meste av hva denne klassiske feriebyen har å by på. Sentrum med alle butikker, restauranter og barer ligger i gangavstand, like så stranda og de kjente havsbassengene Lago Martiánez.