En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 3/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

190 vurderinger
Utmerket
 
26
Veldig bra
 
53
Bra
 
62
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

08.01.2017

av Ann-BrittA Nord-Norge, Norge

Greit nok!

Da jeg og min sønn og ankom hotellet var det ingen i resepsjonen for å ta i mot oss når vi kom midt på natten. Rommet hadde tre enkelt senger som var kjempeharde å ligge i,og knirka hver gang du bevegde deg.Bad døren knirket noe helt for helt vanvittig hver gang vi åpnet den. Det var veldig mye bråk fra rommet rett over hodet på oss..de trampet skikkelig hardt i gulvet og møbler ble titt og ofte dratt over gulvet..dette fratok oss en del natte søvn,og startet tidlig på morgenen igjen.vanvittig irriterende.Bassenget var iskaldt.Når vi da skulle sjekke ut for å reise hjem,også det midt på natten..så var det heller ingen i resepsjonen,og ytterdøren var låst,så vi måtte lete etter folk for å få sjekka ut og komme oss ut til bussen.så dette hotellet her,får ingen stjerner hos meg.

 
10.11.2016

av AuroraAJ Lillehammer, Norge

Greit sted å bo

Hvis du reiser på ferie med lite krav til hotell så passer dette for deg. Det har det du trenger, det blir gjort rent og folk er behjelpelige. Det ligger oppå en bratt bakke så er du dårlig til bens så lønner det seg å ta taxi (Maks €4). Stille og rolig område, store rum med store verandaer.

 
06.07.2016

av Stine T

Helt OK

Greit hotell, de ansatte var veldig hyggelige og veldig hjelpsomme når vi hadde spørsmål eller spørsmål om anbefalinger. Ble ryddet og vasket hver dag - så veldig rent på rommene. Minuset var frokostmaten som var forferdelig. Tørre brød, kalde egg...

 
30.12.2015

av eva b Alta, Norge

kaldt basseng

Rom har liten gammeldags "tykk" tv. tre senger, god madrass, minus for plasttrekket over madrassen som gjør sengen klam å sove i, ok pute og dyne, nattbord med leselys, ok skap og skuffeplass, tekjøkken m kjøleskap ok, fint bad, balkong m stol og bord. renholdet på rommet var ok. Utsikt mot Puerto de la Cruz. Basseng på taket av hotellet. For kaldt til å bade i. Liten poolbar åpen fra 11.30-14, Frokostsal i 2 etg. har det aller nødvendigste, kaffe, juice, stekt egg, bacon, loff, croisanter og rundstykker. Bar i samme etg var stengt, restaurant stengt. Dette hotellet er et stille hotell og hadde mest godt voksne gjester. Ingen bråk på nattestid. Hotellet ligger i en meget bratt bakke, så beregn å gå til byen og ta taxi hjem.

 
17.02.2014

av Odd Roar K Sandvika, Norge

Familievennlig og rolig

Vi bodde i en leilighet litt i bakevja og derfor var det stille. Kort vei til svømmebasseng og hotellfasaliteter. God og allsidig frokost. Spiste lunch og middag på ulike steder i nærheten og innen fem minutters gange var der mange ulike restauranter. Fin service både ved hotellet og spisestedene. Ved avreise kunne vi sjekke inn bagasjen og få boardingkortene ved hotellet, noe som gjorde at vi slapp dette med kø på flyplassen. Hotellet var passe stort, derfor ikke mye kø i desember da vi var der. Vi var par i 40 åra med sønn på 11 år og svigermor på 70. Alle var fornøyde med helheten. Minus må være å ikke ha badestrand med fin sand, men bassenget var flittig brukt.