Casa del Sol

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Casa del Sol ligger utmerket til i Puerto de la Cruz på nordre Tenerife. Fra hotellet kan du gå inn til det meste av hva denne klassiske feriebyen har å by på. Sentrum med alle butikker, restauranter og barer ligger i gangavstand, like så stranda og de kjente havbassengene Lago Martiánez.

Barna reiser og bor gratis på dette hotellet!

Les mer om tilbudet og se alle hotellene her


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

4,5 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Casa del Sol ligger i et rolig område i nærheten av de mange attraksjonene i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger bassengområdet, der er det et basseng, og gratis solsenger. Utsikten fra takterrassen over hustakene med havet i det fjerne er fantastisk.

Hotellet har en restaurant som serverer frokostbuffé. Gratis wifi i fellesområdene. Bordtennis. Parkering på hotellet, mot avgift. Bytrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Puerto de la Cruz

Botanico

Flotte Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen med en liten sjø i japansk stil, restauranter og barer. Hotellet har også Tenerifes største spa og vil du trene på putten er det en putting green på hotellet.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten.

Globales Acuario

Globales Acuario ligger i en rolig del av Puerto de la Cruz, med vakker utsikt mot mot Teide og kysten. Puerto de la Cruz er det perfekte reisemålet for deg som vil oppleve det ekte kanariske hverdagslivet. Her er frokostbufféen inkludert, og du kan legge til halvpensjon for en ekstra bekvem ferie.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava ligger fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og mest sjarmerende ferieby. Bor du på Dragos del Norte har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.