Be Smart Florida Plaza

Be Smart Florida Plaza ligger i hjertet av gamlebyen i Puerto de la Cruz. Herfra er det enkelt å oppleve byens sjarm og finne egne favorittsteder. Hotellets takterrasse har et basseng og herfra er utsikten over havet nydelig.


Rom/leiligheter

Ettromsleilighet for 1-2 personer. Ettromsleilighet superior for 1-2 personer. Toromsleilighet for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleilighet superior for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten var bra.heisene sto hele tiden veldig slitsomt mange eldre som sleit veldig med tra...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Be Smart Florida Plaza har et lite basseng på takterrassen med en henførende utsikt over byen og havet. Solsenger kan lånes.

Frokost, lunsj og middag serveres i hotellets bufférestaurant.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Cirka 10 minutters gange fra hotellet ligger Playa Jardin, en av nordre Tenerifes beste strender, der det er solsenger mot avgift. De kjente havbassengene Lago Martiánez ligger en drøy kilometer fra hotellet og du vil passere mange små barer der spanjolene tar turen innom på vei hjem fra jobb for et glass og tapas.

Hotellet ligger meget sentralt, til Plaza del Charco er det cirka 250 meter og Martánez Shopping Center ligger bare 600 meter fra hotellet. En musikkskole kan oppfattes forstyrrende på dagtid. Bytrafikk.

Ved ankomst/avreise stopper bussen circa 350 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Heisen på hotellet er for øyeblikket ute av stand og ventes være klar i april 2023.

Alle hoteller – Puerto de la Cruz

Botanico

Femstjerners Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen, herlige behandlinger i hotellets prisbelønte spa og total avkobling. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du skjønner hvorfor når du kommer hit.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned for å nyte folkelivet, en kopp kaffe eller en god paella. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og mest sjarmerende ferieby. Bor du på Dragos del Norte har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotell i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife. Dette fine hotellet kan friste med en herlig takterrasse med to basseng, ett med utsikt mot Teide og ett med utsikt over havet. Det er også en poolbar her om du vil slå deg ned og nyte utsikten og sola.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope ligger perfekt til i Puerto de la Cruz med vakker utsikt over både havet, byen og vulkanen Teide. Slapp av ved bassenget eller ta et bad fra den sorte lavastranda Playa de Martiánez eller i de kjente havbassengene Lago Martiánez. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for deilige dager på et koselig hotell.