Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med havutsikt for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Ren gøring og frukost
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Be Live Experience Orotava har bassengområde med basseng som er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller til låns. Badehåndklær mot depositum. Snack-/poolbar.

Restaurant La Cascada serverer buffé til frokost, lunsj og middag. I lobbybaren La Rotonda kan du ta noe å drikke mellom måltidene. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Treningsrom som er åpent kl. 8.30-20.00. Biljard. Det er gangavstand til Playa Martianez og det ligger et shoppingsenter vis á vis hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra, aldersgrense 18 år.

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon, All Inclusive eller All inclusive Ultra er også julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Enkel frokost kl. 11.00-12.00.
 • Lunsjbuffé eller retter fra en à la carte-meny kl. 13.00-15.00.
 • Snacks kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.45-21.45.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker kl. 10.00-00.00.

All Inclusive Ultra (aldersgrense 18 år) omfatter:

 • Alt som inngår i All Inclusive.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt internasjonale drinker kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Puerto de la Cruz

Botanico

Femstjerners Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen, herlige behandlinger i hotellets prisbelønte spa og total avkobling. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du skjønner hvorfor når du kommer hit.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og mest sjarmerende ferieby. Bor du på Dragos del Norte har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Smart Florida Plaza

Be Smart Florida Plaza ligger i hjertet av gamlebyen i Puerto de la Cruz. Herfra er det enkelt å oppleve byens sjarm og finne egne favorittsteder. Hotellets takterrasse har et basseng og herfra er utsikten over havet nydelig.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotell i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife. Dette fine hotellet kan friste med en herlig takterrasse med to basseng, ett med utsikt mot Teide og ett med utsikt over havet. Det er også en poolbar her om du vil slå deg ned og nyte utsikten og sola.