Ettroms villa

Ettroms villa med direkte utgang til delt basseng fra uteplassen og bassengutsikt. På uteplassen er det en stor solseng for to. En stor dobbeltseng og stuedel med sittegruppe samt bord og stoler. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe og te. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekåper og tøfler. Badekar med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Ettroms villaen kalles River Villas One Bedroom på hotellet.

Romstørrelse: Ca. 120 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-2

Toroms villa med eget basseng

Toroms villa med eget basseng på uteplassen. På uteplassen er det en stor solseng for to. Et soverom med en stor dobbeltseng. Stue med sittegruppe samt bord og stoler. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe og te. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekåper og tøfler. Badekar med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Toroms villaen kalles Pool Villas One Bedroom på hotellet.

Antall personer: 1-2

Treroms villa

Treroms villa med utgang til delt basseng fra uteplassen og bassengutsikt. På uteplassen er det en stor solseng for to. To soverom med en stor dobbeltseng i hvert rom. Stue med sittegruppe samt bord og stoler. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe og te. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekåper og tøfler. To bad med badekar med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Treroms villaen kalles River Villas Two Bedrooms på hotellet.

Antall personer: 4