Royal River Luxury Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Nybygde og moderne Royal River Luxury Hotel på Tenerife byr på et komfortabelt opphold noe litt utover det vanlige. Hotellet forbeholdt voksne gjester og samtlige rom har tilgang til delt basseng. I tillegg er det et infinitybasseng på taket, flere restauranter med ulike menyer, et stort treningsrom og spaavdeling med hamam.


Rom/leiligheter

Suiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,6 km
Til sentrum: 2,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Royal River Luxury Hotel er et elegant og nybygd hotell i Playa de las Americas på Tenerife. Hotellet er for gjester over 16 år, for å holde en rolig og deilig atmosfære. Ved det store bassengområdet er det et hovedbasseng, et infinitybasseng på hotellets tak og ytterligere to basseng som er formet som elver. Den nærmeste stranda er Enramada Beach og ligger omtrent 1,6 kilometer fra hotellet.

Hotellet har flere restauranter som hovedrestauranten Pineapple Buffet Restaurant, den franske restauranten French Bistro, den asiatiske restauranten Kokoro, Heaven's Bar & Grill og tapasrestauranten Pool River. Ved resepsjonen ligger champagnebaren Bubble Bar.

Her er det et stort treningsrom, en bane for paddeltennis og i hagen er det mulig å spille crocket. Ved spaet, som er mot avgift, tilbys deilige behandlinger som massasje, hamam og badstue samt et oppvarmet basseng og relaxavdeling med hengekøyer.

Sentrum i La Caleta ligger omtrent 2,4 kilometer fra hotellet og det tilbys gratis parkering for de som vil utforske Tenerife med leiebil.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde