Royal River Luxury Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Nybygde og moderne Royal River Luxury Hotel på Tenerife byr på et komfortabelt opphold noe litt utover det vanlige. Hotellet forbeholdt voksne gjester og samtlige rom har tilgang til delt basseng. I tillegg er det et infinitybasseng på taket, flere restauranter med ulike menyer, et stort treningsrom og spaavdeling med hamam.


Rom/leiligheter

Minisuiter med utgang til delt basseng for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer. Toroms suiter med utgang til delt basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,6 km
Til sentrum: 2,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Royal River Luxury Hotel er et elegant og nybygd hotell i Playa de las Americas på Tenerife. Hotellet er for gjester over 16 år, for å holde en rolig og deilig atmosfære. Ved det store bassengområdet er det et hovedbasseng, et infinitybasseng på hotellets tak og ytterligere to basseng som er formet som elver. Den nærmeste stranda er Enramada Beach og ligger omtrent 1,6 kilometer fra hotellet.

Hotellet har flere restauranter som hovedrestauranten Pineapple Buffet Restaurant, den franske restauranten French Bistro, den asiatiske restauranten Kokoro, Heaven's Bar & Grill og tapasrestauranten Pool River. Ved resepsjonen ligger champagnebaren Bubble Bar.

Her er det et stort treningsrom, en padelbane og i hagen er det mulig å spille crocket. Spa mot avgift med hamam og badstue samt et oppvarmet basseng og relaxavdeling med hengekøyer. Massasje og behandlinger mot avgift.

Sentrum i La Caleta ligger omtrent 2,4 kilometer fra hotellet og det tilbys gratis parkering for de som vil utforske Tenerife med leiebil.

Måltider

  • Frokostbuffé og julemiddag 25. 12 inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Legger du til halvpensjon over jul og nyttår er nyttårsmiddag inkludert.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde