Fireroms villa

Fireroms villa med eget, oppvarmet basseng på uteplassen. Stoler, bord, solsenger og parasoll på den store uteplassen. Tre soverom og stue med minikjøkken. En dobbeltseng i det ene soverommet og en dobbeltseng eller to enkeltsenger i de to andre. Putemeny. Fullt utstyrt minikjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespresso kaffemaskin. Vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel samt strykejern og -brett. TV i hvert rom. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekåper og tøfler. To bad, et med badekar og et med dusj med hydromassasje samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Hotellet kaller disse villaene for Royal Villa.

Romstørrelse: Ca. 355 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 4-6

Toroms villa

Toroms villa med eget, oppvarmet basseng på uteplassen. Stoler, bord, solsenger og parasoll på den store uteplassen. Et soverom og stue med minikjøkken. En dobbeltseng. Putemeny. Fullt utstyrt minikjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespresso kaffemaskin. Vaskemaskin samt strykejern og -brett. TV i hvert rom. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekåper og tøfler. Stort bad med badekar og dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Hotellet kaller disse villaene for Duchess Villa.

Romstørrelse: Ca. 140 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 1-2

Treroms villa

Treroms villa med eget, oppvarmet basseng på uteplassen. Stoler, bord, solsenger, bali solseng og parasoll på den store uteplassen. To soverom og stue med minikjøkken. En dobbeltseng i det ene soverommet og en dobbeltseng eller to enkeltsenger i det andre. Putemeny. Fullt utstyrt minikjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespresso kaffemaskin. Vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel samt strykejern og -brett. TV i hvert rom. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekåper og tøfler. To bad, et med badekar og et med dusj med hydromassasje samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Hotellet kaller disse villaene for Majestic Villa.

Romstørrelse: Ca. 208 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 2-4