Fireromsleilighet

Elegante og luksuriøse fireromsleiligheter som hotellet kaller for Royal Villa. Leilighetene har tre separate soverom og oppholdsrom. Ett soverom har dobbeltseng og de to andre har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespressomaskin. Vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og strykeutstyr. Bar i oppholdsrommet. TV i hvert rom. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Tre bad med dusj med hydromassasje og wc. Ett av badene har badekar. Badekåper, tøfler og putemeny. Stor uteplass med solsenger og eget, oppvarmet basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 355 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 2-6

Toromsleilighet

Elegante og luksuriøse toromsleiligheter som hotellet kaller for Duchess Villa. Leilighetene har separat soverom og oppholdsrom. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespressomaskin. Vaskemaskin og strykeutstyr. TV i hvert rom. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Stort bad med badekar og dusj med hydromassasje, wc. Badekåper, tøfler og putemeny. Stor uteplass med solsenger og eget, oppvarmet basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 140 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet deluxe

Elegante og luksuriøse toromsleiligheter deluxe som hotellet kaller for Gran Duchess Villa. Leilighetene har separat soverom og oppholdsrom. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespressomaskin. Vaskemaskin og strykeutstyr. TV i hvert rom. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Stort bad med badekar og dusj med hydromassasje. wc. Badekåper, tøfler og putemeny. Stor uteplass med solsenger og eget, oppvarmet basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 200 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 1-2

Treromsleilighet

Elegante og luksuriøse treromsleiligheter som hotellet kaller for Princess Villa. Leilighetene har to separate soverom og oppholdsrom. Ett soverom har dobbeltseng og ett har enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og Nespressomaskin. Vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og strykeutstyr. Bar i oppholdsrommet. TV i hvert rom. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. To baderom, ett med badekar og det andre med dusj med hydromassasje, wc. Badekåper, tøfler og putemeny. Stor uteplass med solsenger og eget, oppvarmet basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 208 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 2-4