Los Cardones Boutique Village

  • • Lyse og moderne leiligheter
  • • Gangavstand til stranda og sentrum

Los Cardones Boutique Village ligger sentralt i Playa de las Americas med restauranter og shopping rundt hjørnet. Ta morgenturen til stranda eller tilbring dagen ved bassenget. Lyse og velutstyrte leiligheter.

Spesialtilbud til Kanariøyene

Bestill senest 15.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.10 2021 og 1.5 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 3-5 personer/3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommets størrelse og dekor. Det var stille på den enden jeg bodde. Hyggelig personale
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Los Cardones Boutique Village er et pent leilighetshotell med fin beliggenhet i feriebyen Playa de las Americas. Hotellet har 4 basseng, hvorav ett har en egen barneseksjon og to er jacuzzi. Visse solsenger og parasoller er gratis, andre mot avgift. Det finnes også balinesiske solsenger mot avgift. Pool-/snackbar som serverer enkle retter og frokostbuffé som kan kjøpes på plass.

Gratis wifi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen mellom kl. 7.00 og 23.00. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Det er cirka 5 minutters gange til stranda i Playa de las Americas. Supermarked cirka 200 meter fra hotellet.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet.