Jardines De Nivaria

Jardines De Nivaria

  • • Frodig hage med lekkert bassengområde
  • • Kort vei til den fine Fañabéstranda
  • • Egen liten golfbane

Jardines De Nivaria er et flott hotell som ligger herlig til ved strandpromenaden i Costa Adeje. De laguneformede bassengene slynger seg i det frodige bassengområdet og gjør det hele ekstra lekkert. Flere restauranter, en egen golfbane, lekeplass, herlige massasjebehandlinger – kort sagt, her finner du det meste for en avslappende ferie.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Superiorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig fint poolområde, fine rom og gode fasiliteter.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Jardines De Nivaria ligger flott til bare et lite stykke fra den fine Fañabéstranda i Costa Adeje, nord for Playa de las Americas. Hotellet ligger i en stor parklignende hage med frodige planter og vannfall. De flotte palmene i bassengområdet skaper en herlig ramme rundt de to store laguneformede bassengene. Det ene med sjøvann og det andre med ferskvann, samt ett barnebasseng. Saltvannsbassenget og barnebassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Hotellet har flere restauranter og barer. Bufférestauranten Solandra har en vakker utsikt over den tropiske hagen og har internasjonale retter på menyen samt temakvelder flere ganger i uken. Ved bassengområdet ligger La Cascada som tilbyr tapas og annen mat inspirert av Middelhavslandene. Romantiske La Cúpula har en vakker terrasse og à la carte-menyen er av det moderne slaget akkompagnert av spanske viner. Pent antrekk gjelder til alle måltider. Det innebærer ikke strandklær til frokost og lunsj samt at menn må ha langbukser til middagen.

I Galeria Lobby har de varm og kald drikke samt ferske bakervarer. To barer, hvorav en som har en fantastisk utsikt over stranda i Fañabé og havet. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Gratis treningsrom, bordtennis og 6-hulls golfbane. Tennis og biljard, mot avgift. Vannsport på stranda mot avgift. Spa med gratis hamam og badstue samt massasje og skjønnhetspleie mot avgift. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon eller helpensjon mot tillegg.
    Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon eller helpensjon, er julemiddag 25.12 inkludert.

Verdt å vite

Merk at temperaturen i bassenget kan synke noen grader om morgenen, på kveldstid og ved dårlig vær.