Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 383 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-11-14


9 av 10

+
Leiligheten ig bassengområdet
-
Ikke noe

Bekreftet gjest: 2021-11-14


10 av 10

+
Service og renhold
-

Bekreftet gjest: 2020-03-22


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-15


10 av 10

+
Vennlighet og service var kjempebra. Maten var variert og flott Resepsjonspersonale, blide & kjekke
-
Renholderne var veldig kjappe. Om vi var utenfor på balkongen, tilkjennegjorde de ikke at de var kommet. Det manglet også div, deler: av 4 kniver var det bare 2. — asjetter 3 av 4. En burde hatt 4 deler av alt bestikk, når det var en leilighet for 4.

Bekreftet gjest: 2020-03-15


9 av 10

+
Romslige og fine leiligheter, hyggelig betjening, god frokost
-
Kommer ikke på noe

Bekreftet gjest: 2020-03-15


9 av 10

+
Omgivelser i og rundt hotellet. Fine og velstelt hager. Hyggelig og hjelpsom personell.
-
Ingenting verd å nevne.

Bekreftet gjest: 2020-03-15


9 av 10

+
Store rom, lekkert innredet, stor balkong, komplett kjøkkenutsyr, vakre uteområder, skjermet beliggenhet.
-
Da dette er et typisk familiehotell, var det naturlig nok mye skrik og bråk fra barna. Dette bør markedsføres bedre. Spisesalen ble bl.a. benyttet til barneaktiviteter under middagen, svært forstyrrende. Salen hadde en "Quiet zone" i spisesalen som var avdelt med en lett gardin. Burde ha vært en glassvegg.

Bekreftet gjest: 2020-03-15


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-08


9 av 10

+
Stille og rolig selv om det var et familiehotell der det var mange barn. Disse var forholdene veldig bra tilrettelagt for med gode lekeområder og aktiviteter i bassenget. Dette var veldig koselig og sjenerte ikke oss. Bra med NRK på tv og stabil WiFi. Fin leilighet med stor og solrik terrasse.
-
Vi hadde ikke all inklusiv, men spiste middag i restauranten to ganger. Maten der var etter vår mening ikke noe topp måltid, kunne vert bedre.

Bekreftet gjest: 2020-03-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

2786 vurderinger
Utmerket
 
1735
Veldig bra
 
713
Bra
 
214
Mindre bra
 
72
Dårlig
 
52

Fem siste vurderinger

01.03.2020

av linntone Sandnes, Norge

Fantastisk!

Fantastisk hotell! Rolig of fredelig og med nydelige omgivelser med palmer, blomster og fine bassenger. Rommet var stort og veldig fint, og vi hadde to balkonger, en liten og en stor. Nydelig utsikt fra balkongen, vi så helt til havet. Mat og drikke på all inclusice var bra. Kjemphyggelige ansatte og god service. Hyggelig opplegg for barna.

 
25.02.2020

av Gartnerinnen Halden kommune, Norge

Fantastisk!

Et fantastisk hotell! Vi var her, to barn mor og mormor. Kjekke personale,fine rom og veldig god mat. Enkeltsengen til mormor var ikke den beste, men det funket! Noe av det beste var at det er rolig her! TAKK OG LOV at det ikke er noe støyende musikk, verken ved bassenget eller i resturanten! Supert opphold!

 
22.02.2020

av N3423SWmarieg

Deilig og ganske rolig ferie

Vi reiste to venninner med hver vår 4-åring, og bestilte all inclusive for enkelhetens skyld, selv om vi var skeptisk til dette fra andre erfaringer. Det viste seg å være et svært godt valg ettersom matutvalget og -kvaliteten var veldig bra. Middagsbuffeten var ulik hver kveld. Til og med vinen var innafor, i motsetning til hva man hører er vanlig. Siden Green Garden ligger litt unna sentrum ble det ikke mange turer dit, men vi savnet ikke andre restauranter. Vi bodde i to-roms leiligheter med et lite lekehjørne for barna og rolig utsikt til golfbanen. En liten hage utenfor hadde solseng og sittegruppe, og var solfylt på ettermiddagen. Helt supert. Personellet var helt strålende! De tullet med barna og var smilende og svært hyggelige, og gjorde oppholdet hakket bedre. :) Det var litt aktiviteter ved bassenget (skumparty var superstas for barna!), men det merket man ikke så mye om man lå litt unna midten. Om noe kan forbedres skulle jeg ønsket litt bedre rengjøring av tallerkener i buffeten, de var litt udelikate til tider. Det bedret seg noe etter tilbakemeldinger. Og veldig mange reserverte solsenger siden badevakten ikke kom før kl 10, så selv om man var tidlig ved bassenget så var alle de beste plassene beslaglagt av håndklær. Underholdningen på kveldene var sikkert bra for de som liker slikt, selv savnet jeg muligheten for å kunne danse litt. Det ble støy og endel masete med mye mikrofontid til lederen av barneklubben som presenterte vinnere av et utall barneleker, hadde vært bedre å gjøre dette før middagen. Alt i alt hadde vi en strålende ferie. Saltvannsbassenget holdt barna i aktivitet, Green Garden var delikat og trivelig, vi fikk sol og varme og reiste glade hjem igjen.

 
09.02.2020

av Vacationer442225 Askøy, Norge

Vinterrefill

Vi er veldig fornøyde med vårt opphold på GGR!! 8.gangen vi er på denne lojasjonen og vi er strålende fornøyd med behandlingen vi får her, personale, maten, atmosfæren, leilighet og bassengområdet, alt sammen er prima!!🤗😁😎

 
05.02.2020

av bohanor

Beste plassen med masse muligheter!

Dette er 8. gangen vi er på Green Garden og vi bare digger det! Barn, foreldre og besteforeldre. Masse muligheter med spa, flott trimrom ute/inne med egen PT 5 dager i uken inkludert, yoga 6 morninger, masse aktiviteter for små og litt større barn, oppvarmet basseng, flott bassengområde, romslige og gode leiligheter(vi var 6 stk. i 3-roms og hadde god plass) og flott terrasse/uteplass i leilighetene, rent og fint, veldig hyggelig betjening (som alltid), liten kiosk, grei gangavstand til sentrum og strand (går også gratis strandbuss), hyggelige og rolige omgivelser(må like barn), veldig god og variert mat. Topp trening med personlig trener hver ettermiddag! Tilpasses til det nivået man er på, så alle kan være med! Yoga hver morgen så gir en flott start på dagen før den deilige frokosten. Fersk presset juice og masse god mat. Vil og anbefale tur til regnskogen (organisert tur fra hotellet). Fantastisk tur i frodige og nydelige omgivelser! Anbefaler å reise hertil! Vi kommer igjen!