Mat & drikke på Green Garden Resort

Velkommen til Mondo Café!

Vår kaffe- og juicebar, Mondo Café, er en oase i oasen. Et sted der hele familien kan samles og unne seg det lille ekstra. Her kan du få en perfekt kaffe latte og de lager spesielt god kaffe for kresne ganer. I Mondo Café kan du også kjøpe cappuccino, espresso, ulike typer nypresset juice, yoghurt, lokale bakverk og is med tilbehør – alt av ypperste kvalitet. I likhet med barneklubben er kaffe- og juicebaren også innredet av den kjente svenske interiørarkitekten Jon Eliason.

Godt og nyttig på Green Garden Resort

Nå kan du endelig spise og drikke med god samvittighet i ferien! Med hjelp av mesterkokken Christoffer Magnusson Domeij, OL-medaljør i matlaging, har vi utviklet Mondo Food & Beverage – et helt eget konsept for Green Garden Resort. Tanken er at hele familien skal kunne spise vellaget og sunne retter, og om du er på en spesiell diett eller har en allergi skal det være lett å finne frem blant rettene på de ulike bufféene. Baren har en spesialkomponert buffé og du får også mulighet til å stifte bekjentskap med det ekte kanariske kjøkkenet.

Hva er inkludert i All Inclusive mot tillegg?

  • Frokostbuffé i poolbaren kl. 7.30-10.00.
  • Snacks og iskrem i poolbaren kl. 11.00-13.00 & kl. 16.00-18.00.
  • Lunsjbuffé i poolbaren kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i poolbaren kl. 18.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 11.00-23.00

Om sommeren endres åpningstidene for blant annet frokosten og middagen. Aktuelle tider fås på plass.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Slik legger du til All Inclusive

  • Som et tillegg i forbindelse med at du bestiller reisen på apollo.no.
  • Ring oss på 21 01 75 40.