Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong og solfylt beliggenhet, noen har tak over balkongen. Leilighetene ligger i andre etasje. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Spiseplass ved bardisk. Wifi samt luftkondisjonering i soverommet og takvifte i oppholdsrommet inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med markbalkong og solfylt beliggenhet, noen har tak over uteplassen. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Spiseplass ved bardisk. Wifi samt luftkondisjonering i soverommet og takvifte i oppholdsrommet inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1.4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med en stor balkong og terrasse med solsenger, begge vender mot parkeringen og har morgensol. Nede er det et soverom og et bad med dusj og wc, hårføner. En trapp opp er det et soverom, bad med dusj og \wc, hårføner. En dobbeltseng i det ene soverommet og to enkeltsenger i det andre. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Spiseplass ved bardisk. Wifi samt luftkondisjonering i soverommet og takvifte i oppholdsrommet inkludert. Safe mot avgift. TV. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 90 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet superior med eget basseng

Treromsleiligheter superior i etasje med et eget lite basseng og solsenger på terrassen samt en stor balkong, begge vender mot parkeringen og har morgensol. Nede er det et soverom og et bad med dusj og wc, hårføner. En trapp opp er det et soverom, bad med dusj og \wc, hårføner. En dobbeltseng i det ene soverommet og to enkeltsenger i det andre. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. Spiseplass ved bardisk. Wifi samt luftkondisjonering i soverommet og takvifte i oppholdsrommet inkludert. Safe mot avgift. TV. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 90 kvm
Antall personer: 2-6