En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

50% anbefaler hotellet

740 vurderinger
Utmerket
 
272
Veldig bra
 
210
Bra
 
111
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
84

Fem siste vurderinger

31.12.2021

av AtliVidar Reykjavík, Island

Excellent! / Frábært!

Þetta hótel er hannað af miklu listfengi af frábærum arkitektum. Einstaklega fallegt með fallegum görðum og útisvæðum. Íbúðin mín var nr. 107 með einu svefnherbergi og stórri verönd og alveg einstaklega þægileg. Morgunmaturinn er æðislegur. Allt starfsfólk yndislega hlýtt, hjálpsamt og professional: þernur, þjónar og lobby fólk. Hingað vil ég koma sem fyrst aftur... og aftur... og aftur!

 
18.11.2019

av Explorer408195 Fredrikstad, Norge

Utmerket hotell

Dette er et flott hotell, modern og velstelt. Bra beliggende. Kort vei til fine restauranter, spesielt i retning Fañabé. God frokost på hotellet. Rent og pent. Hyggelige ansatte. Fin leilighet. Anbefales.

 
27.03.2018

av tgrunnfo Moss, Norge

Fint hotell med flott utsikt i rolige omgivelser

Stort rom med kjøkken og stort soverom, men det var ikke ferdig renovert, derfor var ikke badet særlig bra. Fikk tilbud om og bytte rom, noe vi ikke syntes var nødvendig. Det virket som om alt skulle settes i god stand. Rolig sted med fint basseng. Kort vei til det meste, med strand rett nedenfor. God seng. Hadde ikke mat her, så det kan vi ikke uttale oss om. Meget hyggelig personale som alltid sto til tjeneste.

 
05.03.2018

av Steinar B

Flott hotell

Har nå vært her for 2 gang og er rimelig fornøyd. God og hyggelig frokost med hyggelig smilende betjening. Flotte rom med fin rommindeling. Bassenget var noe kaldt, men resturanten og bassengommerådet er så hyggelig at det veier opp.

 
13.02.2016

av nilla303 Fredrikstad kommune, Norge

En uke i Adeje

Nydelige uteområder. Noe støy fra restaureringsarbeider, men det blir nok flott når det blir ferdig en gang i vår. Leiligheten var ok. Romslig, men på nedre etasjen er det ikke utsikt. Litt sparsomt med kjøkkenredskaper