HG Tenerife Sur

HG Tenerife Sur

  • • Sentral beliggenhet
  • • Frokost eller halvpensjon mot tillegg
  • • Oppvarmet basseng

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God beliggenhet og atmosfære. Enkle, men fine leiligheter med balkong. Flott bassengområde og hyggelig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur har et herlig bassengområde med oppvarmet basseng og separat barnebasseng. Bassengene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller samt poolbar. Ønsker du å bade i havet er det omtrent 700 meter til Playa de los Cristianos og 1 kilometer til Playa de las Vistas.

Hotellet har en restaurant der frokost- og middagsbufféen serveres samt à la carte-retter.

Det er et lite treningsrom med fire apparater, aldergrense 18 år. Squash mot avgift. Massasje og badstue mot avgift. Air hockey og biljard mot avgift.  Liten lekeplass for små barn. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. I Playa de Cristianos er det et godt utvalg av restauranter og butikker. Støy fra nærliggende barer og gjennomgangstrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Det er kun heis til ettromsleilighetene, disse ligger i en seks etasjes bygning. Øvrige bygninger har ikke heis.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30.
  • Middag kl, 18.30-20.30.

Gjester som legger til halvpensjon har julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle hoteller – Los Cristianos

Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte utsikten og den rolige beliggenheten, og likevel ha gangavstand til strand og sentrum.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.