Atlantic Holiday

Atlantic Holiday

 • • Fantastisk beliggenhet ved havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Atlantic Holiday ligger sør på Tenerife, og passer for både familier og par som er ute etter et fint hotell i nærheten av havet og med utmerket service. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe helt for seg selv.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Handikaptilpassede toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter med mindre bra beliggenhet for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter Seafront for 1-4 personer. Juniorsuiter med havutsikt for 1-3 personer. Suiter med havutsikt for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet ved havet. Passe stort hotell. Nærhet til restauranter.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantic Holiday er et fint leilighetshotell som ligger flott til ved havet i den lille byen Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse, fine leiligheter er det et hotell som passer for både par og familier. Det er gangavstand til stranda samt til restauranter og barer i området.

Fint bassengområde og takterrasse
Hotellet har et herlig bassengområde med saltvannsbasseng og et lite barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot avgift. På taket er det en stor sol-/takterrasse med vakker utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera.

Mat og drikke
Hotellet har en buffé- og á la carte-restaurant, Sea Soul, med uteservering og vakker havutsikt. Poolbaren tilbyr også en à la carte-meny med sunne retter (ikke inkludert i All Inclusive).

Aktiviteter og trening på hotellet
Hotellet har et gratis treningsrom, og i blant tilbys gruppetreningstimer på hotellet. Tider og aktuelt ukeprogram fås på hotellet. Tennisbane (racket kan leies). Løyper for løping og sykling i ved hotellet.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi i hele hotellområdet (nettet kan være ustabilt). Selvbetjent vaskeri mot avgift. Gangavstand til restauranter og barer. Vil du ta turen inn til Playa de las Americas går lokalbussen cirka to ganger i timen og det tar cirka 30-40 minutter. Ved siden av hotellet ligger en herlig hage med palmer.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokost og halvpensjon mot tillegg.

Når de voksne bestiller måltider mot tillegg, spiser barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Sea Soul kl. 7.30-10.00.
 • Lunsj i restauranten Sea Soul kl. 12.30-14.30. Forretten og desserten serveres som buffé. Hovedretten velges fra fast meny.
 • Snacks, iskrem og kaker i poolbaren kl. 11.00-18.00.
 • Middag i restauranten Sea Soul kl. 18.00-21.30. Fast meny med tre valg.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder fra ankomst til avreise, uansett avreisetid.

Merk at det ikke lenger er mulig å legge til All Inclusive, men om du allerede har en bestilling med All Inclusive vi du få det på plass.

Verdt å vite

 • Saltvannsbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
 • Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.
 • Det er gangavstand til stranda, merk at det er en bakke ned til stranda.
 • Lokaltrafikk.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2022/23 kan ettromsleiligheten bestilles for 1-3 personer.

Alle hoteller – Callao Salvaje

MYND Adeje

Velkommen til et helt nytt hotell – MYND Adeje – i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av et moderne miljø, som først og frem vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen. Hotellet passer godt for deg som vil trene, sykle og ta vare på kropp og sjel i ferien.