Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 527 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-
Ha faktiske dobbelseng eller at det tydeligere kommer fram..

Bekreftet gjest: 2020-03-15


9 av 10

+
Kjempe folk å reisende å veldigt ryddigt å ordentlig
-
Litt uro utføre balkong terrasse mot gata

Bekreftet gjest: 2020-03-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-15


8 av 10

+
-
Bedre senger. Senger på hjul fungerer dårlig :P

Bekreftet gjest: 2020-03-15


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-03-15


9 av 10

+
Godt renhold,hyggelige ansatte, grei mat
-

Bekreftet gjest: 2020-03-15


9 av 10

+
utsikt og beliggenhet.....fine og store leiligheter
-
rense eller bytte gulvtepper....mye flekker.

Bekreftet gjest: 2020-03-15


5 av 10

+
Hyggelig betjening. Da vi etter 4 dager med ødelagt nattesøvn (Som Apollos representant ikke ville gjøre noe med) tok opp det med hotellets ledelse fikk vi byttet til et nytt rom.
-
Hotellet har ikke ventilasjonsanlegg og den eneste måten man kan få luft er gjennom balkongdør. Det er et problem da det er utrolig lytt fra andre balkonger. Vi fikk ferien ødelagt på grunn av at de i naboleiligheten festet hele natten ute på terrassen (leilighet 015). På grunn av en idiotisk konstruksjon var skilleveggen mellom terrassene avsluttet med en halv meter spalte inn mot naboens terrasse. Her må de settes opp fysisk skille helt opp til tak (eventuelt glass). Vi tok opp problemet med støy fra naboleiligheten med Apollo sin representant allerede dag 2, men til tross for flere ledige leiligheter ville de ikke la oss flytte uten at vi betalte for oppgradering. Ellers var rommet så skittent at vi ikke kunne gå med sokker på gulvet uten at de ble helt sorte under av skitt. Badet var skittent og det lå hår og gammel skitt i hjørner og på lister. Dette har jeg tatt bilder av som blir sendt inn som dokumentasjon på klage. Hotellet er tross pent førsteinntrykk et gammelt leilighetshotell bygget i 1974 og var da 2-stjernes, som nå er pimpet opp og markedsført som 4 *.

Bekreftet gjest: 2020-03-15


8 av 10

+
Beliggenheten; nærhet til restauranter og ikke minst til havet
-
Mangelfull rengjøring av rommet. Måtte etterspørre påfyll av toalettpapir. Skitne tallerkener og kopper i restauranten.

Bekreftet gjest: 2020-03-08


9 av 10

+
Vi takker for et deilig og avslappende opphold nå første uken i Mars 2020 . Fasilitetene var flotte og vi fikk veldig god service både fra Apollos representanter og hotellets personale . Vi er veldig fornøyde og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning .
-
Alt var veldig bra og vi er godt fornøyde . Vi kunne ønsket oss dobbeltseng isteden for 2 enkle inntil hverandre . En mikrobølgeovn hadde gjort susen i tillegg. I treningsrommet hadde vi gjerne sett en benkpress med stang og minst 100 kg vekter samt et Pull-up-stativ . Forøvrig var utstyret der bra og med tilstrekkelig kapasitet . Men igjen , vi er svært godt fornøyde 👍

Bekreftet gjest: 2020-03-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

476 vurderinger
Utmerket
 
197
Veldig bra
 
203
Bra
 
47
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

23.01.2020

av Torunn Secilie L Sandnes, Norge

Flott nyttårsuke

Hadde en avslappende og fin uke på dette hotellet. Fikk et rom med praktfull utsikt og det gjorde godt å våkne her å se ut over havet. Hotellet ligger ved en strand hvor vi badet hver dag. Restaurantene rundt hotellet hadde veldig god mat og nyttår feiret vi på en restaurant i Las Americana. Hotellet hadde ikke aircondition, men det gikk fint uten da det ikke var så varmt da vi var der. Vi er fornøyd og tar gjerne en tur hit igjen.

 
31.12.2019

av Jan Erik K Oslo, Norge

Hotell i et kjedelig område

Vi var der to uker i julen. Hadde bestilt det dyreste alternativ på prislisten. Meget bra leilighet (410), men det viste seg at jeg hadde bestilt "mountain view". Det medførte at vi hadde støy fra hele rekken med barer og restauranter til midnatt, og noen kvelder senere. Burde nok ha fremgått av beskrivelsen fra Apollo. Hyggelig takterrasse og fint basseng. Bra frokost og middag, men det var ofte gjennomtrekk i spisesalen. Alle dører sto åpne og serviettene flagret. Skyldes nok at det ikke var aircondition i hotellet. Juleaften var meget bra arrangert med Pomfrida og en dansk dame som hyggelige verter. Varierende stell av rommet. Noen dager helt perfekt, mens andre dager var det ikke bra. To forskjellige damer som utførte arbeidet. Kjedelige omgivelser. Vi planlegger ingen retur til dette hotellet.

 
30.12.2019

av cecilieh656 Modum, Norge

Sentralt. God pris. Meget fin utsikt.

Veldig sentralt hotell. Fantastisk utsikt. Rett ved havet. Rolig og stille i forhold til de andre "byene". Suiten var ren og pen. Men man må vaske opp selv, husk det. Og det er IKKE aircondition på rommet så det blir meget varmt og trykkende innimellom når sola står på som værst. God frokost. Ferske brytebrød rundstykker hver dag. Og fersk honning man selv må skrape av fra brett. Herlig! Store fine suiter. Sengene var helt ok, men pluss at man fikk dyner og ikke sånne tynne lakener. Blid og behjelpelig betjening. Vær litt obs på skjeggkre på rommene. De er ikke farlige men ikke særlig hyggelig å få med seg hjem feks, så her ble bagasjen satt ute i vinterkulda før jeg tok det inn for vask med en gang. Rene pene svømmebasseng. God lunch i poolbaren, prøv wraps og burger. Store romslige glass ved feks kjøp av øl. Fellesareal var fint pyntet, rent og pent. Ikke langt å gå til Rosa shoppingsenter. Gåavstand til havet, men vær obs ved bading da det er meget sterke bølger og strøm i vannet! Ikke godt for feks små barn. Spiste ikke middag der, kun ute div. Steder.

 
10.11.2019

av josduesund

Beautiful

Familieferie for to voksne og to små barn. Ypperlig til det formålet. Flott basseng og poolbar. Lyst og trivelig hotell som er godt vedlikeholdt. Hadde all inclusive og opplevde maten som god. Barneklubb mot et lite tillegg i pris. Serviceinnstillt betjening med godt humør. Trekker litt for at rommet var støvete under seng og oppe på kjøkkeninnredningen. Bortsett fra det fremstår hotellet som rent og pent. Fin beliggenhet kloss i Atlanterhavet. Rolig sted, men med barer, restauranter og butikker i umiddelbar nærhet. Vi reiser gjerme tilbake hit.

 
04.11.2019

av Nita553 Sortland, Norge

Super service

Knallbra hotell, med nydelig beliggenhet helt ved havet.Valgte all inclusive, fantastisk mat og drikke. Variert meny med alacarte til lunsj og middag. Poolbar med gode drinker, kaffe og enkle retter. Dette var langt over våre forventninger. Tipp topp tommelen opp :-)