Atlantic Holiday Center

apollo mondo selected

Atlantic Holiday Center

 • • Fantastisk beliggenhet ved havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Atlantic Holiday Center ligger sør på Tenerife, og passer for både familier og par som er ute etter et fint hotell i nærheten av havet og med utmerket service. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe helt for seg selv. Atlantic Holiday Center er et Apollo Mondo Selected-hotell med fasiliteter og aktiviteter som barneklubb, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Handikapptilpassede toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter Seafront for 1-4 personer. Toromsleiligheter med mindre attraktiv beliggenhet for 1-4 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer. Suiter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Kjempe folk å reisende å veldigt ryddigt å ordentlig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantic Holiday Center er et fint leilighetshotell som ligger flott til ved havet på det lille stedet Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse, fine leiligheter er det et hotell som passer for både par og familier. Det er gangavstand til stranden samt til restauranter og barer i området.

Fint bassengområde og takterrasse
Bassengområde med saltvannsbasseng som er oppvarmet til minimum 20 grader i vintersesongen. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Lite barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift.

Ved bassenget ligger juice- og kaffebaren Mondo Café som serverer ekstra god kaffe, ferskpresset juice, lokalt bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet. Hotellet har en bufférestaurant, Sea Soul, med vakker havutsikt. Poolbaren tilbyr også en à la carte-meny med sunne retter (ikke inkludert i All Inclusive).

Aktiviteter og trening på hotellet
Hotellet har et treningsrom hvor du også kan delta på morgen yoga fem ganger i uken og tre andre treningstimer i løpet av uken. Alle timene har skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ukeprogram får du på hotellet. Tennisbane (racket mot avgift). Løyper for løping og sykling i tilslutning til hotellet.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Swim School by Apollo.

Bestill barnepakken vår
For å underlette på reisen forslår vi at du bestiller barnepakken vår med trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Pakken bestilles samtidig med at du bestiller reisen. Du kan også legge den til i etterkant via Min bestilling. Du kan også bare bestille trillevogn, barnestol eller barneseng om du ønsker det.

WiFi og annet
Gratis WiFi i hele hotellområdet. Vaskeri, selvbetjent. Gangavstand til restauranter og barer. Lokalbuss ca. hver halvtime til Playa de las Americas (ca. 30-40 min. kjøring). Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Det er gangavstand til stranden, merk at det er en bakke ned til stranden. Lokaltrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokost, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når voksne bestiller måltider mot tillegg, spiser barn 2-11 år for 1 krone.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille halvpensjon eller All Inclusive i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00 i restauranten Sea Soul.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 i restauranten Sea Soul.
 • Snacks, iskrem og kaker kl. 11.00-18.00 i poolbaren
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.30 i restauranten Sea Soul.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og drinker kl. 11.00-22.00

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder fra ankomst til avreise, uansett avreisetid.

Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport t/r hotellet

Som gjest på Atlantic Holiday Center kan du bestille transport direkte t/r flyplassen. Det betyr at transferbussens første stopp alltid er på Atlantic Holiday Center og ved avreise er det alltid siste opphentingssted før flyplassen. Bestill transporten i når du bestiller reisen på apollo.no eller ring oss på 21 01 75 40. Har du allerede bestilt reisen kan du legge til transport via Min reise.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Sykkel- og løperunder

Ønsker du å sykle eller løpe mens du er på ferie her har vi to forslag til runder i nærheten av hotellet: 

Pin-ikon  Tijocobajo 22 km

Pin-ikon  Traildreams 25 km