Atlantic Holiday Center

Atlantic Holiday Center

 • • Fantastisk beliggenhet ved havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Atlantic Holiday Center ligger sør på Tenerife, og passer for både familier og par som er ute etter et fint hotell i nærheten av havet og med utmerket service. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe helt for seg selv.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Handikaptilpassede toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter med mindre attraktiv beliggenhet for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter Seafront for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Kjempe folk å reisende å veldigt ryddigt å ordentlig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantic Holiday Center er et fint leilighetshotell som ligger flott til ved havet i den lille byen Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse, fine leiligheter er det et hotell som passer for både par og familier. Det er gangavstand til stranda samt til restauranter og barer i området.

Fint bassengområde og takterrasse
Hotellet har et herlig bassengområde med saltvannsbasseng og et lite barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice mot avgift. På taket er det en stor sol-/takterrasse med vakker utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera.

Mat og drikke
Hotellet har en buffé- og á la carte-restaurant, Sea Soul, med uteservering og vakker havutsikt. Poolbaren tilbyr også en à la carte-meny med sunne retter (ikke inkludert i All Inclusive).

Aktiviteter og trening på hotellet
Hotellet har et gratis treningsrom, og i blant tilbys gruppetreningstimer på hotellet. Tider og aktuelt ukeprogram fås på hotellet. Tennisbane (racket kan leies). Løyper for løping og sykling i ved hotellet.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi i hele hotellområdet. Selvbetjent vaskeri mot avgift. Gangavstand til restauranter og barer. Vil du ta turen inn til Playa de las Americas går lokalbussen cirka to ganger i timen og det tar cirka 30-40 minutter. Ved siden av hotellet ligger en herlig hage med palmer.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokost, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg. Når voksne bestiller måltider mot tillegg, spiser barn 2-11 år gratis.

Når du reiser over jul og nyttår og legger til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Sea Soul kl. 7.30-10.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Sea Soul kl. 12.30-14.30.
 • Snacks, iskrem og kaker i poolbaren kl. 11.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Sea Soul kl. 18.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin, og lokale drinker kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder fra ankomst til avreise, uansett avreisetid.

Verdt å vite

 • Saltvannsbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
 • Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.
 • Det er gangavstand til stranda, merk at det er en bakke ned til stranda.
 • Lokaltrafikk.

Direkte transport t/r hotellet

Som gjest på Atlantic Holiday Center kan du bestille transport direkte t/r flyplassen. Det betyr at transferbussens første stopp alltid er på Atlantic Holiday Center og ved avreise er det alltid siste opphentingssted før flyplassen. Bestill transporten i når du bestiller reisen på apollo.no eller ring oss på 21 01 75 40. Har du allerede bestilt reisen kan du legge til transport via Min reise.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Sykkel- og løperunder

Ønsker du å sykle eller løpe mens du er på ferie her har vi to forslag til runder i nærheten av hotellet: 

Pin-ikon  Tijocobajo 22 km

Pin-ikon  Traildreams 25 km