Atlantic Holiday – vinter 2022/23

Atlantic Holiday

  • • Fantastisk beliggenhet ved havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Atlantic Holiday ligger sør på Tenerife, og passer for både familier og par som er ute etter et fint hotell i nærheten av havet og med utmerket service. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe helt for seg selv.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Handikaptilpassede toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter med mindre bra beliggenhet for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter Seafront for 1-4 personer. Juniorsuiter med havutsikt for 1-3 personer. Suiter med havutsikt for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten og beliggenhet i forhold til Strand
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantic Holiday er et fint leilighetshotell som ligger flott til ved havet i den lille byen Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse, fine leiligheter er det et hotell som passer for både par og familier. Det er gangavstand til stranda samt til restauranter og barer i området.

Fint bassengområde og takterrasse
Hotellet har et herlig bassengområde med saltvannsbasseng og et lite barnebasseng. Solsenger og parasoller er inkludert samt håndkleservice mot avgift. På taket er det en stor sol-/takterrasse med vakker utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera.

Mat og drikke
Hotellet har en à la carte-restaurant, Sea Soul, med uteservering og vakker utsikt over Atlanterhavet. Poolbaren tilbyr også en à la carte-meny med sunne retter (ikke inkludert i All Inclusive).

Aktiviteter og trening på hotellet
Hotellet har et treningsrom, og i blant tilbys gruppetreningstimer på hotellet, blant annet Pilates, yoga, vanngymnastikk og vannpolo. SUP kan lånes. Tider og aktuelt ukeprogram fås på hotellet. Tennisbane (racket kan leies). Løyper for løping og sykling i ved hotellet.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellområdet (nettet kan være ustabilt). Selvbetjent vaskeri mot avgift. Gangavstand til restauranter og barer. Vil du ta turen inn til Playa de las Americas går lokalbussen cirka to ganger i timen og det tar cirka 30-40 minutter. Ved siden av hotellet ligger en herlig hage med palmer. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fast meny à la carte).

Til middag er det et valg mellom to forretter, to hovedretter og to desserter.

Når de voksne bestiller måltider mot tillegg, er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

Verdt å vite

  • Saltvannsbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
  • Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.
  • Det er gangavstand til stranda, merk at det er en bakke ned til stranda.

Alle hoteller – Callao Salvaje

MYND Adeje

Velkommen til fine MYND Adeje i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av moderne omgivelser, som først og fremst vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen. Hotellet passer godt for deg som vil trene, sykle og ta vare på kropp og sjel i ferien.

Atlantic Holiday – vinter 2023/24

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Stor del av hotellet vil dessuten være renovert og pent når dørene slås opp for vintersesongen 2023/24. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du se frem til morgenyoga flere dager i uka, og en avkoblende stund med en god kaffe eller en frisk juice i Mondo Café.