Restauranter på Lanzarote

Lanzarotes beste restauranter

Ta del av våre tips om det spanske og kanariske kjøkkenet mest kjente klassikere og hvilke restauranter på Lanzarote som serverer dem! Nyt alt fra tapas og Sangria til Flamenco-show og dagtilpassede menyer. 

Bestill reise til Lanzarote >>

Se flere reisetips til Lanzarote

Kanariske tapas Kanariske tapas

Palacio del Marques

Ta ruren til den hyggelige tapasrestauranten Palacio del Marques i Teguise. Meny har de ikke siden de tryller frem ulike spennende tapasretter fra dag til dag. Personalet er fenomenale til å finne passende viner som gjør besøket til en kulinarisk opplevelse. Her kan du nyte av stillheten i den vakre bygningen (byens eldste!) i selskap med kunnskapsrike vinkjennere som valfarter hit fra hele verden. Et minne for livet!

Bodega

På restaurant Bodega i Puerto del Carmens gamle bydel kan du nyte av så vel gode og saftige biffer som spennende tapasretter. Adresse: Calle del Roque Nublo 5.

Casa Emilianos

I Femez anbefaler vi et besøk på den lokale restauranten Casa Emilianos. Her kan du nyte tradisjonelle kanariske retter som tilberedes etter gamle hederlige oppskrifter. Ta gjerne med deg en ordbok slik at du teste deg i å bestille maten på spansk!

La Terracita

Den genuine lille tapasrestauranten La Terracita finner du i Playa Blanca. I tillegg til tapas byr de på Flamencoshow hver lørdag, hvilket bidrar til den rette spanske stemningen.

La Romantica

På strandpromenaden i Playa Blanca ligger restaurant La Romantica. Den er moderne og elegant innredet, og serverer god mat fra både det internasjonale og spanske kjøkkenet.

Gran Hotel

I Arrecife ligger det eneste høyhuset på Lanzarote, Gran Hotel. Tar du heisen opp til 17ende etasje kan du nyte et ypperlig måltid med en formidabel utsikt over hele Arrecife.  

Restaurant på Lanzarote Restaurant på Lanzarote

La Ermita

Lyst til å spise tapas servert på en genuin, lokal restaurant? Da anbefaler vi La Ermita i Tias. Kommer du hit en lørdag kan du kombinere restaurantbesøket med et besøk på grønnsaksmarkedet. 

Tapas i Teguise

I Lanzarotes tidlige hovedstad Teguise ligger restauranten La Cantina. Atmosfæren og innredningen er genuin og hyggelig. Bestill gode spanske tapasretter servert på planker og avslutt det hele med den gode desserten "Zoes brownie".

Cangrejo Rojo

Er en hyggelig restaurant med god service, fersk og variert mat og har den beste utsikten over den gamle bydelen i Puerto del Carmen. Restaurantens navn betyr forresten "rød krabbe".

Emmax

I Playa Honda ligger en liten restaurant som heter Emmax. Her har de ikke noen trykt meny, og maten lages på de dagsferske råvarer og dagens fristelser skrives så opp på to tavler – en på engelsk og en på spansk!

El Morena

I San Bartolome ligger restauranten El Morena og er lokalbefolkningens egen favorittrestaurant. Her kan vi anbefale hvitløksrekene til forrett – antagelig øyas beste. Til hovedrett kommer det inn et kjempestort fat med kjøtt, salat og poteter. Du får ikke en egen tallerken, for maten deles av alle ved bordet. Hyggelig og litt annerledes – men det viktigste er at det smaker fortreffelig!

Nordspansk mat

Vil du spise nordspanske spesialiteter skal du dra til restauranten Las Vinas al Astoriano. Den ligger i Playa Honda, ca. 10 minutters biltur fra Puerto del Carmen.

La Lupe

Har du lyst på skikkelig god meksikansk mat skal du ta turen til den sjarmerende restauranten La Lupe i hovedstaden Arrecife. Her bestilles gjerne mange småretter som dere deler.

Adresse: Calle Coronel Benz 9, Arrecife.

Menyer som varierer fra dag til dag Menyer som varierer fra dag til dag

El Golfo

El Golfo er en liten perle av en by som ligger på Lanzarotes vestkyst. Den lille byen ligger perfekt til for at man skal kunne nyte solnedgangen fra stranden, sittende på lavasteinene med noe godt å spise og drikke. En av de beste restaurantene her, som serverer både fersk fisk og den fantastiske solnedgangen, heter Costa Azul.

Her ligger dessuten restaurant El Bogavante, der du virkelig kan føle seg i ett med naturen mens du nyter den gode maten – bord og stoler stå hulter til bulter blant lavasteinene i strandkanten. Spennende!

La Cañada

Velkommen til restauranten La Cañada, de har spesialisert seg på lekre kjøttretter og har vært med i Guide Michelin siden 1995! Hver morgen går kjøkkensjefen til det lokale markedet for å velge de beste råvarene som senere på dagen havner på restaurantens grill. 

Adresse: Calle Cesar Manrique, 3, 355 10 Puerto del Carmen.

Sangría! Sangría!

God sushi på Lanzarote

Sushi på Lanzarote? Den japanske restauranten Minato serverer sushidelikatesser for de som ønsker litt varierte smaker i ferien. Restauranten ligger i Puerto Calero.

Vikinghuset

Hva gjør du når det er finale i eliteserien og du befinner deg på Lanzarote? Du tar selvsagt turen til restaurant Vikinghuset. Her kan du spise alt fra spansk lammegryte til karbonadekaker med tyttebærsyltetøy, samtidig som du kan se skandinaviske sportsbegivenheter som vises på TV. 

Adresse: Avenida de Las Playas 33, Centro Comercial, Arena Dorada, Local 11, 355 10 Puerto del Carmen.

El Grifo

Museo del Vino i La Geria, eller El Grifo vinmuseum som det også kalles, ligger i en eldre bygning plassert på størknet lava. Den dateres tilbake til 1775, og her kan du både smake og handle noen av de aller edleste spanske vinene som finnes. Dessuten er det en utstilling av redskaper fra tidligere tiders vinproduksjon. Det hele skaper en spennende og forlokkende ramme rundt opplevelsen.

La Gondola

I Playa Blanca ligger den italienske pizzarestauranten La Gondola som lager en veldig god pizza. Betjeningen er like varm og vennlig som atmosfæren, og her serveres ikke bare pizza men også sjeldent smaksrike retter fra det tradisjonsrike italienske kjøkkenet. 


Tips & Inspirasjon

Se våre inspirerende tips og få mest mulig ut av din ferie på Lanzarote.

Våre reisetips til Lanzarote

Lanzarote er en fantastisk øy med magisk lavalandskap og vakre strender med utmerkede muligheter for surfing og andre eventyr. Her gir vi deg våre beste tips!

Les våre reisetips for Lanzarote

Våre hotell på Lanzarote

Lanzarote har forbud mot nybygg av høyhus og større anlegg. Derfor fremstår Lanzarote i dag med hyggelige hotell og nesten en totalt mangel på gigantiske hotellkompleks.

Se Lanzarotes hotell

Langtidsferie på Lanzarote

Gjør vinteren kortere med et lengre opphold på Lanzarote i vinter. Vi tilbyr lengre opphold for deg som har lyst til å bli litt lenger på denne herlige ferieøya. 

Les om langtidsferie på Lanzarote.