Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,8 av 10 Basert på 5 vurderinger
Total vurdering
 
9,8 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
10,0 / 10
Fasiliteter
 
9,8 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
10,0 / 10
Service
 
9,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Store rom og arealer
-
Litt bedre såpe på bad

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

455 vurderinger
Utmerket
 
320
Veldig bra
 
81
Bra
 
24
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

24.01.2020

Innlegg av karolinehalleby Drammen kommune, Norge

Fantastisk opphold!!

Vi var 2 samboerpar + 1 voksen som bodde i én uke i villa med privat basseng og hage. Det var tre soverom og 3 bad som tilhørte hvert rom. Vi var utrolig fornøyde med boligen, hagen og det flotte bassenget! Personalet var meget serviceinnstilt gjennom hele turen. Selv da en i vårt reisefølge brakk benet hadde de ordnet med både krykker og stol til dusjen før vi hadde rukket å komme hjem. Utrolig god service, og veldig behjelpelige ansatte! Det som var minus med hotellet var at det var veldig begrenset med wifi- tilgang fordelt på 5 personer. Vi bestilte med oppvarmet basseng i Hagen, noe vi var særdeles fornøyd med ettersom været var nokså varierende gjennom ferien. Et hotell jeg kan anbefale på det sterkeste! Hit skal jeg definitivt tilbake!! Takk for et flott opphold.

 
28.11.2015

Innlegg av noroddst Førde, Norge

meget bra .

Er eit meget bra hotell med store uteområder avskjerma og med eget basseng.hyggeleg betjening.totalt sett heilt topp.minus er avstand 2 km til gamlebyen og 5 til beste strand.ingen daglegvare verken på hotellet eller i umiddelbar nærhet.relax avdeling og fellesområdene var det klasse over .

 
20.01.2013

Innlegg av Per Olav S Bergen, Norge

Fint sted for familieferie

Kom akkurat hjem etter en uke på Alondra. Kan trygt anbefale stedet videre. Bildene som vises (i alle fall på Apollo) er helt korrekte, og viser en Suite (3-roms). Alle suitene har privat basseng, men det er bare noen av disse som kan varmes opp. I tillegg er det ulike bassenger på ulike suiter. Vårt basseng hadde en grunn del (30 cm) på ca 10 kvm, ideell for våre små barn. Men dessverre ingen oppvarmingsmulighet. Dermed var vannet alt for kaldt til bading. I januar ble det også ganske kaldt om natten inne i huset. Det er butikker og restauranter innen gåavstand, men det anbefales leiebil. Da har man tilgang til resten av øyen også. Bilen parkeres rett utenfor inngangsdøren til suiten. Det reklameres med trådløst internett, men dette er et teoretisk tilbud. Det trådløse nettet på Alondra var elendig. Noen ganger kunne man muligens klare å laste en nettavis, men i praksis endte vi opp med å bruke mobilt 3G nettverk (med de kostnader det medfører) for å sjekke epost etc. Det trådløse nettet var rett og slett dårligere enn det mobile, og det forteller vel det meste.

 
30.01.2012

Innlegg av Kenneth J Trondheim

Fint sted, men man bruker feile bilder

Villa Alondra er ett veldig fint sted. Negativt er at bassenget ved Villa ikke er oppvarma men veldig koselig og fredlig sted for familie er det! Fellesområdet var meget fint og bassenget oppvarmet. Lite barnebasseng og lekeplass var bra. Barnevennlig for familier som ikke ønsker mye mennesker rundt seg, men vil ha en fin ferie uten stress. Resturanten var meget bra, god service og hyggelige folk med rimelige priser og innbydende sted. Bør ha leiebil for å komme seg rundt. Villa og Suite er forskjellige.. vær obs på dette når man bestiller. Vi ble skuffet etter å ha fått Villa etter å ha trodd at det var Suite vi bestillte. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale stedet!

 
05.02.2011

Innlegg av Shane G Dubai, De forente arabiske emirater

En absolutt perle av en villa

Luksuriøs villa som er en virkelig nytelse, kvaliteten er langt over noe annet sted på øya. Beliggenheten kan bli bedre, på toppen av en stor bratt bakke med små barn, men hvis uten, i nærheten av gamlebyen og finere restauranter og et pulserende sentrum. Eneste ulempen er at privatbassenget ikke er oppvarmet som betyr at det er nesten ubrukelig bortsett fra veldig korte dukkerter, ingen avslapning med en øl her er jeg redd.