Villas Alondras Suite

Villas Alondras Suite

  • • Villaer med eget basseng
  • • Legg til frokost eller halvpensjon
  • • Eget område forbeholdt voksne

Villas Alondras Suite er et eksklusivt villaområde i rolige omgivelser. Her kan du nyte roen og unne deg en ferie i skikkelig luksus med hele familien eller i gode venners lag. I de moderne og smakfullt innredede villaene finner du alt du trenger, men det beste er kanskje hagen og det private bassenget med solsenger og parasoller.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-4 personer. Fireromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter i bungalow for 2-4 personer. Treromsvillaer for 2-4 personer. Fireromsvillaer for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store rom og arealer
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villas Alondras Suite er et eksklusivt villaområde som ligger i rolige omgivelser, like utenfor Puerto del Carmen. Området er stort, og fra noen villaer må man krysse en vei for å komme til enkelte av fasilitetene.

Hver villa har en hageflekk, og markterrasse med basseng, solsenger og parasoller. Bassenget kan varmes opp mot betaling. Det finnes også et felles, oppvarmet basseng på området. Det er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis badehåndklær. Eget "chill out"-område forbeholdt voksne gjester med solsenger og et lite spa mot avgift. Plass må reserveres i resepsjonen.

The Arena Restaurant tilbyr frokost og ligger ved hovedbassenget. Spa mot avgift. Minimarked, restauranter og bussholdeplass ca. 500 meter fra villaene. Ca. 1 kilometer til gamlebyen i Puerto del Carmen med koselige smågater og tradisjonell arkitektur. Nærmeste strand er Playa Chica (Playa Grande) knappe 2 kilometer fra hotellet.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg. Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Måltidene serveres i restauranten ved bassengområdet. Mandager er hotellets restaurant stengt og da inntas måltidene i restauranten El Toro som ligger ca. 500 meter fra villaene. Vei må krysses for å komme dit.

Frokosten serveres fra kl. 8.00 til 11.00.

Verdt å vite

  • Noen av bassengene kan varmes opp mot betaling. Hvis du vil bestille/forespørre om oppvarming, så send e-post til [email protected] senest fire uker før avreise.
  • Fellesbassenget er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.
  • Resepsjon med begrensede åpningstider og ankomstservice.
  • I resepsjonen kan man låne en smart-telefon med en app som gir tilgang til alle fasilitetene på hotellet.