Rom/leiligheter

Suite

Romslige suiter med sove- og oppholdsdel; noen med åpen løsning, andre er adskilt med skyvedør. Ekstraoppredning i enkeltseng i oppholdsrommet. TV, et lite kjøleskap og mikrobølgeovn. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Tregulv. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 35-45 m²
Antall personer: 2-5, hvorav 2 barn

Superiorrom

Superiorrom med sove- og oppholdsdel adskilt med skyvedør. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraoppredning i sovesofa i oppholdsrommet. TV, et lite kjøleskap, vannkoker og mikrobølgeovn. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi og safe. Tregulv. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 36 m²
Antall personer: 1-3

Superiorrom med All Inclusive

Superiorrom med All Inclusive. Sove- og oppholdsdel adskilt med skyvedør. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraoppredning i sovesofa i oppholdsrommet. TV, et lite kjøleskap, vannkoker og mikrobølgeovn. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi og safe. Tregulv. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 36 m²
Antall personer: 2-3