Rom/leiligheter

Kampanje-toromsleilighet

Kampanje-toromsleilighet er et begrenset antall leiligheter med dusj og wc. De passer for den som vil bo på LABRANDA Playa Club, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Leiligheter med ett soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Spiseplass. TV (mot depositum). Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet superior

Moderne leiligheter med ett soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken med mikrobølgeovn, kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Spiseplass. TV (mot depositum). Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom med to senger i hvert rom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Spiseplass. TV (mot depositum). Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng.

Antall personer: 2-5 / 2-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior

Moderne treromsleiligheter superior med to soverom med to senger i hvert rom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn og brødrister. Spiseplass. TV (mot depositum). Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng.

Antall personer: 2-5 / 2-6, hvorav 2 barn