Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,7 av 10 Basert på 22 vurderinger
Total vurdering
 
6,7 / 10
Rengjøring
 
7,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,0 / 10
Fasiliteter
 
5,8 / 10
Mat og drikke
 
3,7 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Service
 
7,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet nær promenade og strand.
-
Basseng vanskelig å finne, og lite attraktivt. Vi fant det ikke før etter tre dager, og det ble ikke benyttet.

Bekreftet gjest: 2022-04-09


5 av 10

+
Beliggenheten.
-
Spesielt mangel på wifi, som var HELT umulig og fungerte bare i resepsjonsområdet.

Bekreftet gjest: 2022-04-02


6 av 10

+
Utsikten, beliggenhet.
-
Mye henger og slenger. Dusjen, skap faller fra hverandre, heisen går ikke hele tiden. Dørene er vanskelig og få opp. Her må det gjøres noe!!!

Bekreftet gjest: 2022-03-19


8 av 10

+
Havutsikten og møblene. Kort vei til det meste.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-19


7 av 10

+
Beliggenhet og betjening.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-19


5 av 10

+
Beliggenhet og størrelsen på leilighetene er helt nydelig. Ikke bråk fra trafikk, barer eller noe annet, selvom alt er rett utenfor inngangen, i tillegg er soverommene på baksiden. Utsikt aldeles flott mot hav. Mange skap og skuffer til oppbevaring er bra.
-
Det luktet vondt fra sluket på badet, alt var veldig slitt på bad og wc. Vanntrykk lavt, dusjutstyr (som dusjhode og slange) fryktelig gammelt og ulekkert. Dekselet på såpeholderen i dusjen falt av veggen første dagen, og ble liggende resten av uken, men det værste var at toalettet ikke virket om kveldene og om morgenen (kunne ikke spyle ned). Vi ga beskjed 2 ganger i resepsjonen om dette, da virket det hhv 1 morgen og 1 kveld etter at vi sa fra. Vi måtte fylle søppelbøtta fra kjøkkenet med vann fra dusjen og ha den stående ved toalettet. Heisen gikk bare 1 etasje opp, der det går en gangvei inn til selve hotellbygningen, men den heisen som går en og to etasjer opp til leilighetene virket ikke. Vi så mange eldre som strevde og slet i trappene, og håper de fikk hjelp med bagasjen ved ankomst og avreise!

Bekreftet gjest: 2022-03-12


5 av 10

+
Beliggenhet
-
Bildene lyver

Bekreftet gjest: 2022-03-05


6 av 10

+
Sentralt, nært til stranda.
-
Dårlig WiFi (eller snarere mangel på den), dårlig service, ikke varmt vann, mangel på utstyr til oppvask, dårlige madrasser og puter.

Bekreftet gjest: 2022-03-05


2 av 10

+
Utsikten og sentral beliggenhet
-
Internettet sugde. Logge på hvert 5. minutt. Bassengområdet lå bak bygningen fullstendig skyggebelagt alltid. Ingen gjester lå der. Meget slitt. Lite utstyr. Ingen skåler til frokostblanding, knøttsmå kaffekopoer og glass.

Bekreftet gjest: 2022-02-26


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-02-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

444 vurderinger
Utmerket
 
201
Veldig bra
 
153
Bra
 
43
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
25

Fem siste vurderinger

06.02.2022

av Villagris Puerto Del Carmen, Spania

Elendig resepsjon.

Bodde på dette hotellet i 14 dager i november med familie. Kom hjem defra nå, etter 14 dager med venner. Hotellets beliggenhet er meget sentralt. Men ved å bo på bakkeplan, fikk man ikke glede av utsikten. Bestiller man bakkeplan, er det umulig å oppgradere senere. Spurte i november om vi kunne oppgradere og betale der og da, for turen i januar. Fullstendig umulig! Den gang som nå, veldig lite imøtekommenhet i resepsjonen. Ikke et smil, ikke noe velvilje å se. Denne gang fikk to av mine venninner leilighet på bakkeplan, hvor vond lukt slo imot dem da de lukket opp. På badet tøt det opp innsekter av sluket da de satte på vannet. Fant vel ut etterhvert at "mugg"-lukten måtte komme fra badet. Svart belegg i overgang tak/vegg i dusjen. Det dryppet vann fra taket på badet og. Sa fra om problemet i resepsjonen. Skulle sende noen for å se på det. Hørte ikke mer. Lukten var like intens. Tok kontakt med Tui, som beklaget, og sa de skulle si fra til hotellet. I én dag var det bedre, så på'n igjen. Ikke noe tilbud om bytte av leilighet fikk de heller. Ved avreise i går, tok vi det opp med "leder" i resepsjonen. Hun kom med en annen versjon, som ikke var sann i det hele tatt. Hun var uhøflig, spydig, sarkastisk og meget usympatisk, virkelig!! Jeg sa vi opplevde servicen som meget dårlig i november og, og da spurte hun hvordan jeg gadd å komme tilbake? (Begge turene ble bestilt for lenge siden) Mine venninner spurte hvorfor de ikke hadde fått tilbud om nytt rom. Da sa hun at: vi har da ikke tid til å drive å fly etter dere!! Aldri et smil å få av de ansatte, bortsett fra de som vasker rommene. Ingen som ønsket velkommen. Ingen som takket for besøket. INGEN i resepsjonen var på tilbudssiden. Hotellet i seg selv, har en flott beliggenhet, men skal man ha hjelp til noe, så er ikke Los Cocoteros det rette stedet å være. Jeg har selv vært på Lanzarote 80 ganger, og aldri, noen gang, opplevd lignende!! ALDRI MER BO PÅ LOS COCOTEROS!!!!

 
18.01.2022

av 451lenev Oslo, Norge

Sentral beliggenhet

Flott beliggenhet, tett på strand og restauranter. Fin og ren leilighet, balkong med utsikt over stranda. Hyggelig personale og god service. Bassenget har dårlig beliggenhet bak hotellet, med mye skygge. Trappefri adkomst med heis og ramper.

 
07.02.2020

av kaareko Moss kommune, Norge

Flott beliggenhet men generelt slitt.

Vi avslutter vår uke her på Los Cocoteros. Beliggenheten og utsikten er upåklagelig. Renhold og betjening er generelt bra, men dessverre så er det meste på rommene og balkong tildels veldig slitt. Alt i alt vil jeg si det er «value for money» da prisen vi betalte var akseptabel. Kommer gjerne tilbake hit.

 
02.02.2020

av Farfaren Steinkjer, Norge

Fantastisk beliggenhet og god service

Årets fire første uker ble også i 2020 tilbragt på Labranda Los Cocoteros - og vi har hatt et flott opphold! Med leilighet i de øvre etasjene på hotellet har du en unik utsikt fra balkongen, og du kan følge sola fra den står opp i øst til den går ned i vest. Sengene, som var nye i fjor, er svært gode for oss som har litt skrøpelige rygger. 😎 Kjøkkenet har nødvendig utstyr til at det er mulig å lage seg både varme og kalde retter. Renholderne er blide og hyggelige - og gjør en god jobb! Da vi fikk problemer med dusjen, ble det montert nytt blandebatteri samme dag som vi varslet om problemet - utmerket service! Den eneste grunnen til at vi gir hotellet karakteren «Svært bra» i stedet for «Ypperlig» er slitasjen som preger deler av leiligheten (spesielt baderommet). Vi er imidlertid generelt svært fornøyde med Labranda Los Cocoteros (og Puerto del Carmen), og vi har allerede bestilt nytt opphold over fire uker i januar 2021!

 
31.01.2019

av Farfaren Steinkjer, Norge

Fantastisk beliggenhet

Vi har nå kommet til slutten på vårt 4-ukers opphold ved Labranda Los Cocoteros - og vi har hatt et flott opphold! Med en balkong der vi har sett sola fra den står opp om morgenen og til den går ned i vest på kvelden, kombinert med utsikt til stranden og strandpromenaden, har hotellet en unik beliggenhet. Leiligheten har kjøkkenutstyr som gjør det mulig å lage den maten du ønsker - og med mange gode restauranter i nærheten av hotellet gir dette en god kombinasjon. Renholdet har stort sett vært OK, og den eneste grunnen til at vi ikke gir «fem stjerner» er at leilighetene begynner å bli noe slitt. Dette gir seg utslag spesielt på badet og i sofaene. Sengene er nettopp skiftet ut, og er svært gode. Vi håper dette er starten på mer fornyelse, f.eks. på balkongen der vi kunne ha ønsket bedre stoler... Samlet er vi imidlertid svært fornøyde med oppholdet - og har allerede bestilt et nytt opphold til samme tid neste år!