LABRANDA Los Cocoteros

LABRANDA Los Cocoteros

  • • Perfekt beliggenhet ved stranda
  • • Kort vei til sentrum

Hvis soling og bading står øverst på ferieplanen, så er LABRANDA Los Cocoteros et godt valg for deg. På hotellområdet er det oppvarmet basseng og den herlige sandstranda med tilhørende strandpromenade ligger rett nedenfor hotellet.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-2 personer. Kampanje toromsleilighet for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet nær promenade og strand.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 m
Til sentrum: 10 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet LABRANDA Los Cocoteros har en fantastisk beliggenhet med herlig havutsikt, rett ovenfor strandpromenaden i Puerto del Carmen. Her har du kort vei både til havet og sentrum i livlige Puerto del Carmen. I de romslige leilighetene finner du det du trenger for å ordne maten selv i ferien. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte utsikten fra egen balkong. I bassengområdet er det gratis solsenger og oppvarmet basseng (november-april) til minst 20 grader.

Gratis wifi på hele hotellet, nettet kan være tregt. Trapper og mindre nivåforskjeller på hotellområdet. Trafikk og folkelivet på strandpromenaden kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 300 meter fra hotellet, ved hotell Los Hibiscos, som ligger i høyden.
  • Basseng oppvarmet til 20 grader fra november til april, temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.
  • Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld.
  • Trapper og mindre nivåforskjeller på hotellområdet.
  • Vei må krysses for å komme til stranda Playa Grande.
  • Wifien i rommene og på hotellet generelt kan være treg.

Alle hoteller – Puerto del Carmen

Costa Sal

Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.

Las Costas

Las Costas er et populært hotell som ligger i utkanten av Puerto del Carmen. Fra hotellets bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranda Los Pocillos og strandpromenaden utenfor hotellet går hele veien inn til et lite sentrum. På hotellet er det lett å holde seg aktiv med blant annet treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.

SOL Lanzarote

SOL Lanzarote ligger praktfullt til i utkanten av Puerto del Carmen. Utsikten er vakker fra store deler av hotellområdet, rommene er fine og bassengområdet innbyr til late dager. Her har du også underholdning og aktiviteter som trimrom, tennis og klatrevegg.

Fariones Apartamentos

Velkommen til Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

Bahia Kontiki

Det pene leilighetshotellet Bahia Kontiki ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Parque Tropical

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.

LABRANDA Playa Club

Mer sentralt enn dette kan du ikke bo i Puerto del Carmen. LABRANDA Playa Club er omgitt av et stort grøntområde med vaiende palmer og har et romslig bassengområde. Her gjør personalet alt for at du skal trives og skulle dere være så mange som seks personer i familien har de leiligheter som rommer dere alle.

Barcarola Club

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

LABRANDA El Dorado

Leilighetshotellet LABRANDA El Dorado i Puerto del Carmen kneiser på en liten høyde med utsikt over havet. Fem minutter til stranda i den ene retningen og fem minutter til havna i den andre. I tillegg til den gode servicen og bassengområdet er det de romslige leilighetene våre gjester setter mest pris på ved El Dorado.

Plaza Azul

Plaza Azul er et leilighetshotell som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine, brede sandstranda på bare noen minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, kaféer og restauranter vegg i vegg. For skikkelige late dager kan du bli på hotellet og bare hvile deg i en solseng ved bassenget.

Hotel Fariones

Velkommen til elegante Hotel Fariones, et hotell med en klassisk design typisk for Lanzarote. Hotellet ligger rett ved stranda, der du veksler mellom bad i havet med svømmetak i infinitybassenget. Her venter med andre ord en ferier som kombinerer luksus og rolige dager, med trening og aktiviteter.