Kampanje-toromsleilighet

Kampanjeleilighetene er et begrenset antall leiligheter med dusj og wc. De passer for den som vil bo på LABRANDA El Dorado, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3 /1-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i lyse farger. Ett soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet med egen hage

Treromsleiligheter i lyse farger. Ett soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med en liten hage. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med ett soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og kjøkkenutstyr. TV. Luftkondisjonering mot depositum. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. To uteplasser (balkong og/eller terrasse). Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som barn i ekstraseng.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom; hvert med to senger og eget toalett. Oppholdsrom med ekstraoppredning på sovesofa og minikjøkken. Kokeplater, stekeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og brødrister. TV. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Ett bad med dusj og wc samt ett med badekar og wc. Hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn