Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,4 av 10 Basert på 13 vurderinger
Total vurdering
 
6,4 / 10
Rengjøring
 
5,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
5,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,2 / 10
Fasiliteter
 
5,2 / 10
Mat og drikke
 
4,3 / 10
Rom / leilighet
 
6,2 / 10
Service
 
6,8 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Frokost
-

Bekreftet gjest: 2022-04-09


7 av 10

+
Flott beliggenhet av leiligheten med fin utsikt. Flott anlegg og bassengområde ! Bra beliggenhet ift sentrum og strand og andre fasiliteter. Soverommet og madrassene var bra. Svært lite ubehagelig støy fra trafikken på veien.
-
Vi fikk ikke rommet som vi bestilte og betalte for. I annonsen til Apollo ble vi forespeilet en flott leilighet, hvor man også kunne lage noe mat i løpet av de 3 ukene. Det var lite utstyr, 2 stk av bestikk, kopper og glass. Ikke lys over "kjøkkenbenken". Vi hadde bare en godstol/lenestol. En av oss måtte sitte på kjøkkenstol. Sofaen var egnet for å ligge, ikke for å sitte på. Denne var heller ikke ren. Flere skader på gulvflisene, gammel rusten kjøleskap, delvis manglende lys på badet, kontinuerlig rennende vann i toalettet. Hvis ønskelig kan jeg vedlegge/sende bilder jeg tok. Vi hadde kontakt med Apollos servicemedarbeidere, de gjorde det de kunne for å bistå oss. NB: Skulle vi bare opphold oss en uke, hadde vi ikke klaget.

Bekreftet gjest: 2022-03-19


5 av 10

+
Beliggenheten :) Kort vei til strand, shopping, kjøpesenter, stille område,
-
Bassenget: Få solsenger som var okkupert fra tidlig morgen og hele dagen med håndklær.

Bekreftet gjest: 2022-03-12


5 av 10

+
Fin utsikt mot havet
-
Kun dyne til to av oss selvom vi spurte spesielt og dårlig seng til ene barnet+ harde puter.

Bekreftet gjest: 2022-03-12


7 av 10

+
Utsikten, rommet og gode senger
-

Bekreftet gjest: 2022-03-12


8 av 10

+
Til å være et gammelt hotell var det veldig veldig bra vedlikeholdt. Særlig utendørsområdene ble holdt fine kontinuerlig.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-05


5 av 10

+
Rent, pent, fin beliggenhet ved havna.
-
Vi fikk rom 301 og 302. Det er rett ved siden av flere barer som spiller skikkelig høy musikk ut av åpne vinduer til langt på natt. «Umulig å sove på konsert.» Trafikkstøy er ingenting i forhold.

Bekreftet gjest: 2022-02-26


6 av 10

+
Sentral beliggenhet og hyggelige ansatte. Pene utearealer. God plass og fint bassengområde.
-
Slitt leilighet. Veldig slitt og udelikat kjøkken og kjøleskap. Skittent på kjøkken og begge bad ved ankomst.

Bekreftet gjest: 2022-02-19


8 av 10

+
Sentral beliggenhet, god utsikt fra mange leiligheter, pent og velstelt uteområde. Veldig bra wifi i leiligheten. De holder på med oppussing av leilighetene.
-
Dårlig med kjøkkenutstyr, lite muligheter for å lage egen middag hjemme. Kun en liten kjele og liten stekepanne. Det var ikke stekeovn som beskrevet i Apollo beskrivelsen. Dusjen burde vært bedre. Skulle gjerne vært norsk eller skandinavisk tv kanaler.

Bekreftet gjest: 2022-02-12


10 av 10

+
Nærhet til butikker og restauranter
-
Det stod til våre forventninger

Bekreftet gjest: 2022-01-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1052 vurderinger
Utmerket
 
377
Veldig bra
 
389
Bra
 
157
Mindre bra
 
77
Dårlig
 
52

Fem siste vurderinger

06.02.2019

av Kristian V

Vinterferie jan.- feb. 2019.

Vi har 32 år bak oss på Lanzarote, og Eldorado har vært blant våre favoritter, og hvor vi har bodd mange ganger. De siste årene har vi imidlertid iakttatt et økende forfall. Forrige gang vi bodde der var i 2016, og vi tok sjansen igjen nå, da vi regnet med at en del av tingene var rettet opp. Dagen etter ankomst klaget vi til resepsjonen på manglende varmtvann. Dette ble ordnet etter 17 dager. Man mottar en anmodning om å vise fornuft m.h.t. bruk av vann p.g.a. den generelle vannsituasjonen på øya. Da passer det dårlig å måtte la det renne i fem minutter på fullt for å kunne barbere seg , og et par minutter til for å tenke på å ta en dusj. At toalettet sto og bruste i ti minutter etter bruk gadd vi ikke klage på. Salongbordet ville vi ikke hatt i garasjen en gang. Det bar preg av at det hadde vært glassplate på det en gang i tiden. Vi hadde leilighet "med hage". Det er mest fordi at da vet vi hvor vi havner. Dette betaler man selvsagt ekstra for. En forventer ikke grønne plener på Lanzarote heller på denne tiden, men det minnet om en liten slagmark. Den ble forøvrig spavendt mens vi var der, og det var da positivt. Restaurangen så vi aldri åpen, til tross for oppslag om "Happy Hour" og greier. Dette ble mye "gruff", men vi synes det er synd at de tar seg så godt betalt for en så ussel standard. Aldri mer LABRANDA Eldorado for oss.

 
24.03.2018

av 322jonh

Styr unna!!!

Dette er hotellet med den dårligste rengjøringen vi har besøkt på Lanzarote. Service fra betjeningen var ikke eksisterende,både fra resepsjon og rengjøringspersonell. Sengene ble ikke skiftet på hele uken,håndklær ble ikke skiftet som avtalt. Service og mat i restauranten var like dårlig som resten av hotellet. Hvorledes dette hotellet har oppnådd 4 stjerner er totalt uforståelig. Eneste positive og serviceinnstilte person var mannen i poolbaren,uten han hadde vi forlangt å bytte hotell.

 
16.03.2018

av Daffy83 Drammen, Norge

Supert leilighetshotell

Bodde på eldorado 14 dager i mars. Vi satte pris på at leilighetene var store og hadde en egen kjøkkenkrok. Som andre også nevner er møblene og leilighetene slitt, men det brydde vi oss ikke noe om. Eldorado ligger sentralt til med kort vei til gamlebyen og puerto del carmen. 2 flotte basseng med mange solsenger, og bar med happyhour. De som jobber der er utrolig hyggelige og hjelpsomme, og det er rent og pent over alt! Wifi fungerte ikke, noe jeg forventer i 2018! Stor gratis parkeringsplass på en grusplass rett i nærheten.

 
05.03.2018

av 987kng Oslo, Norge

Langtidsferie

Vårt opphold på Eldorado var 4 uker i feb/mars 2018. Flott beliggenhet nær gamlebyen. Uteområde med basseng meget bra. Leilighetshotellet trenger oppussing. Leiligheten og møblene slitt, badet OK men trenger renovering. Plastikk utemøbler, stor terrasse men meget sparsommelig innredet. Kunne tenkt oss mye bedre møbler da vi hadde bestilt et opphold på 4 uker. Ute og inne. Kjøkkenutstyret kunne med fordel også vært bedre. Wi-fi må oppgraderes. Ustabilt og nede i 4 dager. Renhold bra. Selv med disse anmerkningene hadde vi et flott opphold på Lanzarote. K&B

 
27.01.2018

av Kari12015 Hamar, Norge

Sentralt og bra

Vi kan trygt anbefale leilighet på El Dorado. Fikk en stor leilighet som var rengjort og lå i rolig men svært sentralt område. Prima utsikt over havet fra stor og deilig balkong. Veldig hyggelig resepsjonsbetjening. Vakker hage på hele området, meget velstelt. To basseng, et oppvarmet. (Her var det dessverre skjedd noe med varmesystemet akkurat når vi var der).