LABRANDA El Dorado

LABRANDA El Dorado

  • • Leiligheter for opptil seks personer
  • • I hjertet av Puerto del Carmen

Leilighetshotellet LABRANDA El Dorado i Puerto del Carmen kneiser på en liten høyde med utsikt over havet. Fem minutter til stranden i den ene retningen og fem minutter til havna i den andre. I tillegg til den gode servicen og bassengområdet er det de romslige leilighetene våre gjester setter mest pris på ved El Dorado.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter med egen hage for 2 personer. Treromsleiligheter for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn. Kampanje-toromsleilighet for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten og ute området var så velstelt og flott
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

LABRANDA Eldorado ligger til i Puerto del Carmen, ikke så langt fra stranden. Frodig hotellområde med to basseng og barnebasseng. Ett basseng er oppvarmet fra november til mars til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Pool-/snackbar, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum.

Gratis WiFi i lobbyen og baren. Internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Vaskerifasiliteter mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Kort vei til restauranter, barer og butikker. Bytrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.