LABRANDA El Dorado

LABRANDA El Dorado

  • • Leiligheter for opptil seks personer
  • • I hjertet av Puerto del Carmen

Leilighetshotellet LABRANDA El Dorado i Puerto del Carmen kneiser på en liten høyde med utsikt over havet. Fem minutter til stranda i den ene retningen og fem minutter til havna i den andre. I tillegg til den gode servicen og bassengområdet er det de romslige leilighetene våre gjester setter mest pris på ved El Dorado.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter med egen hage for 2 personer. Treromsleiligheter for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn. Kampanje toromsleilighet for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten og ute området var så velstelt og flott
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet LABRANDA Eldorado ligger fint til på en høyde i hjertet av Puerto del Carmen. I det frodig hotellområdet er det to basseng der det ene er oppvarmet. Det er et separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar som serverer enkle retter og drikke. En kort spasertur fra hotellet ligger stranda og frister til lange dager i sola.

I de komfortable leilighetene finner du det du trenger for å lage maten selv i ferien. Foretrekker du å spise ute er det en rekke restauranter i sentrum av Puerto del Carmen, kun et steinkast unna. Der er det også et utvalg av barer, butikker og utesteder.

Gratis wifi i lobbyen og i baren. Vaskerifasiliteter mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Bytrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

  • Merk at temperaturen i bassenget som er oppvarmet til minst 20 grader fra november til mars kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
  • Nivåforskjeller i hotellområdet.
  • Bytrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.